Venda_46 Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Nemáte někdo zkušenost s výměnou sedaček ve feldě? Dají se tam dám bez větších úprav sedačky třeba z Octavie nebo Fabie? Předem díky za vaše zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Nikdo nic? Všichni jezdíte v původních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 z fabie(alespon z MR04) nejdou,ne ze bych neumel upravit pojezdy,ale jsou vyssi a trosku mi vadila pozice za volantem,takze zatim puvodni,ale hledam nejake lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 dával jsem kámošovi do feldy z fábie-dal jsem tam origo pojezdy z feldy-jen se musely převrtat na každé sedačce dvě dírky-ale pasujou skvěle a lepší posed jak na origo sedačkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Jo, tak u sedaček z Fábie není o co stát! To už tam dát raději z Octy nebo něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 když z F, tak RS jinak bych je nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mailo Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) když z F, tak RS jinak bych je nedával JJ máš pravdu ... já je tam mám ... Montáž Galerie I Galerie II Editováno: 3. Únor 2008, autor: Mailo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 tak kdyby náhodou někdo chtěl sedačky FRS-tak bych moje prodal-chci z ORSII-jsou s výhřevem a bagy-cena cca 9tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Díky všem za odpovědi. Odkaz jsem poslal švárovi ať si to přebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.