Cary_mary_fuck Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Zdravim vsechny Mam OI r. v. 99 a kdyz mi nefunguje DO musim auto zamykat klicem a uz nekolikrat se mi stalo ze se klic zasekl v zamku a nemohla sem ho vubec vytahnout ven. Nevite cim to muze byt? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Zdravim vsechny Mam OI r. v. 99 a kdyz mi nefunguje DO musim auto zamykat klicem a uz nekolikrat se mi stalo ze se klic zasekl v zamku a nemohla sem ho vubec vytahnout ven. Nevite cim to muze byt? Diky promázni to spešl mazivem na vložky, je to k dostání ve specializovaných prodejnách FAB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 promázni to spešl mazivem na vložky, je to k dostání ve specializovaných prodejnách FAB Zkusim diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.