kovin Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 tak sem narazil na tuto stránku a musel sem se přidat S hrdostí oznamuji,že před měsícem sem pořídil mého nového miláčka octavku 1,9Tdi 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 tak sem narazil na tuto stránku a musel sem se přidat S hrdostí oznamuji,že před měsícem sem pořídil mého nového miláčka octavku 1,9Tdi 81kw Tož tedy Kovine vítej Buď slušný a hodný na nás všechny a v dobrém se ti to tu vrátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Tož tedy Kovine vítej Buď slušný a hodný na nás všechny a v dobrém se ti to tu vrátí budu budu... ,nejsem svině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 budu budu... ,nejsem svině... blbej smajl ...beru zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 eeee,bych potřeboval poradit...rozhodl jsem se pořídit nové kola...vybral jsem si OZ Canova...jesště nevim jestli black nebo normál...takže mě zajímají vaše názory,díky...snad to bude vypadat dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Když vybíráš kola, je nejlepší je skouknout přímo na autě. Podívej se např. na stránky www.reifen.com. Je možný, že tam tyhle nebo podobný najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 jo díky už letím na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 dal bch cerny ale uka nejdriv jakou barvu vlastne mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 eee,v techničáku je to jako základní šedá metalíza...ale podle mě je to světlé modrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 eee,v techničáku je to jako základní šedá metalíza...ale podle mě je to světlé modrá Takže šedá stone metalíza.Mě se líběj víc ty stříbrný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 takze cerny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 takze cerny hm,taky si myslím... už ať je jaro a teplo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Ahoj skusim pridat moju skusenost: minule sa ma kolega v praci pytal cim cistim moje Dezent A, tak som na neho nechapavo pozeral a potom zasa on nechapavo na mna, ked som mu odpovedal voda, kus latky. On potom, ze kolko to drhnem, vravim len to pozotieram a je to ako nove, on zasa, ze do tej vody som musel dat teda nejaku chemiu atd. Tu som tiez cital temy s cistenim a pouzivanim roznych roztokov a pod. Niektore typy diskov maju tzv nano upravu (napr. i moj typ) a skutocne udrzba je absolutne bez problemov. Skus zvazit aj tieto stranky mince. Dobry vyber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Hm....tak snad to budou dobrý i na údržbu...za ty prachy by teda sakra měli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.