Publikováno Únor 2, 200817 r tak sem narazil na tuto stránku a musel sem se přidat S hrdostí oznamuji,že před měsícem sem pořídil mého nového miláčka octavku 1,9Tdi 81kw
Únor 2, 200817 r tak sem narazil na tuto stránku a musel sem se přidat S hrdostí oznamuji,že před měsícem sem pořídil mého nového miláčka octavku 1,9Tdi 81kw Tož tedy Kovine vítej Buď slušný a hodný na nás všechny a v dobrém se ti to tu vrátí
Únor 2, 200817 r Autor Tož tedy Kovine vítej Buď slušný a hodný na nás všechny a v dobrém se ti to tu vrátí budu budu... ,nejsem svině...
Únor 2, 200817 r Autor eeee,bych potřeboval poradit...rozhodl jsem se pořídit nové kola...vybral jsem si OZ Canova...jesště nevim jestli black nebo normál...takže mě zajímají vaše názory,díky...snad to bude vypadat dobře...
Únor 2, 200817 r Když vybíráš kola, je nejlepší je skouknout přímo na autě. Podívej se např. na stránky www.reifen.com. Je možný, že tam tyhle nebo podobný najdeš.
Únor 2, 200817 r Autor eee,v techničáku je to jako základní šedá metalíza...ale podle mě je to světlé modrá
Únor 2, 200817 r eee,v techničáku je to jako základní šedá metalíza...ale podle mě je to světlé modrá Takže šedá stone metalíza.Mě se líběj víc ty stříbrný
Únor 3, 200817 r Ahoj skusim pridat moju skusenost: minule sa ma kolega v praci pytal cim cistim moje Dezent A, tak som na neho nechapavo pozeral a potom zasa on nechapavo na mna, ked som mu odpovedal voda, kus latky. On potom, ze kolko to drhnem, vravim len to pozotieram a je to ako nove, on zasa, ze do tej vody som musel dat teda nejaku chemiu atd. Tu som tiez cital temy s cistenim a pouzivanim roznych roztokov a pod. Niektore typy diskov maju tzv nano upravu (napr. i moj typ) a skutocne udrzba je absolutne bez problemov. Skus zvazit aj tieto stranky mince. Dobry vyber.
Únor 3, 200817 r Autor Hm....tak snad to budou dobrý i na údržbu...za ty prachy by teda sakra měli ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.