Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak sem narazil na tuto stránku a musel sem se přidat :) S hrdostí oznamuji,že před měsícem sem pořídil mého nového miláčka octavku 1,9Tdi 81kw lol

Vloženo
tak sem narazil na tuto stránku a musel sem se přidat :) S hrdostí oznamuji,že před měsícem sem pořídil mého nového miláčka octavku 1,9Tdi 81kw lol

Tož tedy Kovine vítej :palec2: Buď slušný a hodný na nás všechny a v dobrém se ti to tu vrátí :p

Vloženo

eeee,bych potřeboval poradit...rozhodl jsem se pořídit nové kola...vybral jsem si OZ Canova...jesště nevim jestli black nebo normál...takže mě zajímají vaše názory,díky...snad to bude vypadat dobře...

post-15823-1201973889_thumb.jpg

post-15823-1201973897_thumb.jpg

Vloženo

Když vybíráš kola, je nejlepší je skouknout přímo na autě. Podívej se např. na stránky www.reifen.com. Je možný, že tam tyhle nebo podobný najdeš.

Vloženo

Ahoj skusim pridat moju skusenost: minule sa ma kolega v praci pytal cim cistim moje Dezent A, tak som na neho nechapavo pozeral a potom zasa on nechapavo na mna, ked som mu odpovedal voda, kus latky. On potom, ze kolko to drhnem, vravim len to pozotieram a je to ako nove, on zasa, ze do tej vody som musel dat teda nejaku chemiu atd.

Tu som tiez cital temy s cistenim a pouzivanim roznych roztokov a pod.

Niektore typy diskov maju tzv nano upravu (napr. i moj typ) a skutocne udrzba je absolutne bez problemov. Skus zvazit aj tieto stranky mince. Dobry vyber.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...