alonso84301 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Mam favo 135Lse a nejde mi nastartovat!starter toci ale motor nic.uz som vymenil snimac otacok pozrel celu elektriku a nic.teraz som zistil ze mi od cievky nehadze iskru.do cievky mi prud ide ale od nej nic!prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPedro Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Moje žena ti vzkazuje, že máš zkusit vyměnit cívku A to o autě ví jen to, kde se leje benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso84301 Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Moje žena ti vzkazuje, že máš zkusit vyměnit cívku A to o autě ví jen to, kde se leje benzín odkaz zene ze je mudra ako lesenarska trubka cievka je dobra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPedro Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Mam favo 135Lse a nejde mi nastartovat!starter toci ale motor nic.uz som vymenil snimac otacok pozrel celu elektriku a nic.teraz som zistil ze mi od cievky nehadze iskru.do cievky mi prud ide ale od nej nic!prosim poradte odkaz zene ze je mudra ako lesenarska trubka cievka je dobra! O moji zenu se nestarej, kdyz neumis popsat problem, tak nevim, co se seres do ostatnich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso84301 Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 O moji zenu se nestarej, kdyz neumis popsat problem, tak nevim, co se seres do ostatnich? ja sa neserem do ostatnych ale iba do tvojej zeny!a ty ked nevies odpovedat tak to nechaj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.