Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

caf amigo,

mozes mi popisat funkciu tych bodov?

co som pochopil, tak ked natankujem a mam kartu tak tu dam pri plateni a bodiky mi narastaju aj za LPG, ale to funguje len na slovnafte alebo to maju aj ine pumpy?

prihlasku uz mam, len vyplnit, ale na to som lenivy :p

a dostal som k tomu aj nejake lajstro s ponukami a za neajkych 87t bodov je tam aj LCD telka, to je rozumna ponuka :prc:lol

ocuvaj je to naozaj take jednoduche alebo je tam aj niekde nejaky poriadny hacik?

ziadny hacik cim prv to vypln a odosli ja uz som dnes dosiahol 3000 bodov ale na tu telku furt malo . oni vydavaju a poslu ti domov aj katalog asi 2-3 za rok a ty ak mas body na karte a nieco si vyberies tak ti body pdrataju a tovar bud obrzis hned na pumpe alebo postou domov. neviem ako si ine pumpy ale slovnaft je ok. a hlavne ma plyn a za kazdy liter dostanes bod bez ohladu ci beries benzin alebo plyn a tympadom si vo vyhode lebo tankujes viac :palec2: este kazdy mesiac dostavas premiu 20 bodov a ak aj nieco nakupujes v pumpashope tak mozes za rok chytit az 600bodov naviac ale to su uz detaili co sa docitas v katalogu.

takze ak chodis na slovnaftku tak nevahaj ! a co je zaujmave ja tankujem slovnaft turc. teplice 16.90 .

a banovce-kurvy fuck 17,70.

hodnota bodu v korunach co sa tyka nakupu je asi 50 halierov takze priemerne este si aj sporis haliere na nakup v katalogu.

monty ti povie ten uz ma pol baraku zapratany vecami z pumpy. :p

Už jsem to musel začít dávat do garáže vole ;):)

• 1 měsíc později...

monty ja ta chcem dobehnut :help:

ale mam este len 4000 bodov. co doporucis s katalogu.

Tak já jsme si za 1999 bodů ze své Smart karty koupil na benzince model Škody Fábia WRC v měřítku 1:43 :p:p:p a to my ještě nějaké drobné zůstaly :palec2::palec2::palec2:

ja chcem za 11000 presso masinu. ale asi to padne uz sa zena dostala ku katalogu :help:

ale nie zatial ma nic neoslovilo pockam na dalsi katalog ma vist teraz v novembri tak mozno potom.

asi mi tie body nebudu pripisovat, ked mam kreditku na palivo od zamestnavatela ? vsak ?? :huh::o:sleep:<_<

neviem ale mozem sa opytat ! podla mna to nevadi tam sa jedna o litre a nie o sumu aku platis.

colins ak mas na PHM slpvnaft kartu tak ti body sukromne nepripisu ak mas hocijaku inu kartu ktorou zaplatis benzin alebo plyn tak ti body pripisu aj na sukromnu kartu.

a aby som som nezabudol cakal som ze vyhram skodu fabiu na plyn na sutazi s razitkami a ono hovno :aggressive: dnes mi prisla kreditka slovnaft s vyhrou 2000,- za ktore mozem nacerpat plyn. takze asi len tych 2000 inak by sa uz asi ozvali ze si mam prist pre nu. mohli by vycapit vysledky na net.

na stranke slovnaftu doplnili zimny katalog a zaujali ma tam lis na cesnak a krajac na vajcia :palec2:

Já tankuju a platím služební CCS a body připisuji na soukromou smart kartu :palec2::palec2::palec2:

jo to ide len to nesmie byt firemna slovnaftkarta lebo body pripisu len firme.

dnes som platil vyhranou kartou a na pumpe boli vedla ani nevedeli ako z nej stiahnut peniaze a nakoniec to islo ze taku maju len zamestnanci slovnaftu ale maju na nej viac ako ja len 2000, kua :aggressive:

zial je to firemna slovnaftkarta. takze bodiky sú v pérdely, pane hrábě..... :aggressive:

A to musíš tankovat jen na Slovnaftce :kuk:

ano, len na Slovnafte (SK+CZ+HU+...).

ale davaju podniku zlavu na cene benalu.

terazky ideme na skolenie do Phy.

nemate niekto mapu cerpacich stanic v CZ popri dialnici ?

Upraveno od colins

• 3 týdny později...

Tak na Shelce nová akce - za 25 l paliva(i LPG) + 25,- kč autíčko ze sady James Bond + dalších 25 bodů jako prémie za nákup autíčka. A to se vyplatí :palec2: . Už mám 2 (astona + lotus) :smich:

post-14820-1226695720_thumb.jpg

u mna v rajone shell netankuje lpg ale auticka maju tiez. :p

kua naco by mi bolo 25 litrov benzinu , sak tolko ani neuveziem lol

JJ, nafta do služebáku to jistí :smich:

to je zivot krmit sluzobne auto !! :palec2: to je jak družstevny traktor ! lol litrik hore-dole lol

si piš :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.