02rk Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 zdravim,v lete sa chystam prezut octu,rozmyslam nad 16" kolami a novymi pneu,ale niesom ani proti 17",len mi tvrdia ze mi 17" uz pojdu do spotreby a ze sa mi znici podvozok,mam octu combi.mate niekto foto obutej octy na tychto alu kolach? chcel by som mat predstavo ako to vyzera.tak poradte naj alternativu,vdaka.teraz su tam klasika 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Ahoj ! Toho, ze se tim nici podvozek se bat nemusis a auto pak vypada uplne jinak na vetsich kolech. Ne nadarmo se rika kola delaj auto. Jinak co se tyce fotek, staci kouknout po foru, je jich tu vsude hromada, jen trosku pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 zdravim,v lete sa chystam prezut octu,rozmyslam nad 16" kolami a novymi pneu,ale niesom ani proti 17",len mi tvrdia ze mi 17" uz pojdu do spotreby a ze sa mi znici podvozok,mam octu combi.mate niekto foto obutej octy na tychto alu kolach? chcel by som mat predstavo ako to vyzera.tak poradte naj alternativu,vdaka.teraz su tam klasika 15" na léto mám 8,5x17 s 215 a spotřeba na čiplí TDI(66) běžně pod 5,0litru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.