udo Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 nemohl by mi nekdo prosim sem dat fotku jak je usazen orig. cd menic v bocni kapse v kufru auta nebo nejaky navod diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokiu Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 nemohl by mi nekdo prosim sem dat fotku jak je usazen orig. cd menic v bocni kapse v kufru auta nebo nejaky navod diky Aj mne by sa to zislo, dostal sa mi totiz do ruky menic na 6CD Pineer , a nemam predstavu kam by som ho mal dat. Poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senty Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Zdar chlapi.Mám cd měnič v autě.Cd měnič nemám v autě přidělaný napevno je uložený v molitanu ze všech stran.Myslím,že je to nejlepší řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 nemohl by mi nekdo prosim sem dat fotku jak je usazen orig. cd menic v bocni kapse v kufru auta nebo nejaky navod diky Ahoj, cd měnič je usazen ve vlastním kovovém pouzdře, potažený kobercem , na dvou šroubech, které drží zadní narázník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.