Přejít na obsah

MichalDvorakCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    198
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 164 zobrazení profilu

Oznámení MichalDvorakCZ

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, mame feldu r.v. 96, žádný problémy, má najeto asi 180 000 km a nějak divně nám jde teď řadit. Nejdřív tam šla špatně jednička, potom všehcny rychlosti, pak to bylo asi par kilometru dobry, servisak utahl nejaky loziska u radicky nebo co,takze rychlosti tam jdou trochu lip, ale pri neutralu a nesešlápnutý spojky jde o motoru a převody takovej chrchlavej zvuk, něco jako když řadí bez spojky (přes zuby) ale ne tak halsitý. Když spojku sešlápnu,tak to přestane dělat, jakmile jí ale pustím,zase to začne. Myslím, že při zařazené rychlosti to nedělá. A navíc to nemá takový výkon. Nevít,co to je? Převodovka? Spojka je podle servisáka v pohodě a navíc auto jede. Někde něco uvolněného? Díky, nechce se mi shánět novou převodovku,když to nebude ona. Pokud víte,co by to molho být, kolik to asi stojí?
  2. MichalDvorakCZ

    PLIVÁRNA

    Nejvetsi kokoti jsou policajti. Nedavno jsem jednoho potkal,co na me rval a nadaval mi,ze jsem mladej blbecek, skoda,ze jsem nemel zaplnej mobil,nebo tak neco,hned bych ho zaloval. A taky rikal idiot jeden, ze ho napis pomahat a chranit vubec nezajima,ze je mu to u prdele, ze on je policajt.
  3. Muzes Chip tuning, klidne vymenit turbo, jen na sportovni filtr se moc tvarit nebudou,proto je lepsi na STK vratit origo a zase druhy den vratit sportovni.
  4. Takze na miste,kde je fotka vyfocena je parkoviste pro vozy PCR, ale jak vidis,parkoviste je vyznaceno bilou carou (stani sikmo) >>> proto Policie nema na ZLUTE CARE CO DELAT !!!!!!!! Dale, to, ze obcan ceka na policii treba hodinu je u Ceske Policie uplne normalni (z vlastni zkusenosti) a neni to kvuli hledani mista na parkovani. A navic od toho je macajek, ktery zapnu, kdyz stojim kde nemam >>> hlavne z duvodu, ze obcas pPCR stoji na mistech,kde OHROZUJI PROVOZ NA KOMUNIKACI. A plne souhlasim s Maverick >>> taky jsem zazil par situaci, kde PCR zneuzia sve situace a kdyz po nich zacnete hazet paragrafy, radsi se stahnout,protoze oni tem paragrafum sami nerozumi. Dale jsem natocil dalsi dukaz, jak policta na motorce predjizdi kolonu aut mezi pruhy? Asi tam jediny videl dalsi pruh.
  5. A monitorovani tveho pohybu podle mobilni telefonu, nahravani telefonich zaznamu a moznost napichnuti se na mobil jako vysilacku neni omezovani osobni svobody? Tohle v tom hraje jen dalsi malou roli.
  6. To ale bohužel není můj, ani nás občanů problém, že maják bliká jen pár hodin, zákon je zákon. A pokud ho porusuji policiste,kteri maji byt nasim vzorem, tak je to pak tezke. A uz vubec nemluvim o tom,jak nekteri mene inteligentni vyuzivaji sve "moci" a snazi se skodit.
  7. At jdou vsichni do prd*le, prestanu jezdiit, stat nebude mit penize na danich z myho benzinu, bude zdrazovat, ja si toho budu min kupovat, stat zase zdrazi a tak to pujde az do doby, nez tady budem jako v africe a nikdo nebude mit nic. Vetsina lidi v politice jsou deb*love. A jak je vyse napsano, vim z vlastni zkusenosti, ze toto politici delaji jen pro penize a pro firmu,ktera nabidne nejvice.
  8. Tohle jsem vyfotil,když jsem projížděl Prahou. Proč jen policie na zákazu zastavení může zastavit a běžný řidič ne?
  9. Super, to kdybych vedel predtim, tak jsem je mozna jeste na miste dostal na nejaky to "potvrzeni", ale diky, je to skvely vedet pro priste.
  10. Vsechny herni konzole se snazi prizpusobit a co nejverneji napodobit realitu. PS a Xbox to dela grafikou, Wii to dela ovladanim
  11. Mezi xbox a ps3 bych bral ps3, ale kdybych mel uplnou volbu, vzal bych Wii jak jsem uz psal.
  12. Takhle jsem to nemyslel, nejvetsi vyrobce stejne udava smer, kam budou herni firmy vydavat svoje hry a at chces nebo ne, PS3 (sony) je porad vetsi. Pokud se nemylim, tak na PS3 se daji hrat hry z PS2 a PS1,ale na xboxu 360 starsi hry nejdou,ale nejsem si tim jist.
  13. Jo ty myslis jinou hru na stream.cz. Byli dve o zakopani. Noisebrothers zakopali jeden xbox v Praze a druhy v Bytizu s LCD Tv a Gta IV. Ja vyhral v soutezi o dve nej videa... viz http://soutez.stream.cz/?a=round&round=3 moje video BMW M3 - Reklama V dalsim kole mam taky video, tak treba budu mit dva xboxy
  14. Sel bych do PS3, je to rozsirenejsi a tudiz tam bude i do budoucna vzdycky lepsi vyber her. Sice Mircosoft dela co muze, tlaci xbox vsude, dela ruzny reklamy, ale stejne. Jeste bych se byt tebou rozdoval mozna mezi Wii a PS3, ta Wii ma uzasny ovladani (jako vsechny vsechny od tohoto vyrobce). Jinak jsem vyhral v soutezi na stream.cz Xbox 360,takze kdybyste vedeli o nekom, kdo by ho chtel, je ke koupi. Novy, zabalezny, krabice, ovladace, zaruka.
×
×
  • Vytvořit nový...