XXX TOMCAT XXX Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Ahoj chlapi, včera mi volal kamoš, že mi nefunguju budiky na mojom aute. Ja som teraz na SR a auto stoji cca tyžden v NL. Chcel ho umyť lebo bolo špinave od popola. Lebo asi o dva dvorky dalej vybuchol jedním feťakom karavan. No proste chcel otočil kľučom tak sa ani kontrolky nerozvietili a ani ručičky sa nepohli. Aspoň tak mi on rozpraval. Auto v pohode naštartoval aj všetko išlo okrem budikov a kontroliek na nich. Budiky som menil asi pred 26000 km za maxi dot. Tak neviem či to bude poistka alebo tym vybuchom alebo čo to može byť. Zistia v servise že boli menené budíky? Lebo nechcem prísť o záruku a staré som uz predal. Dakujem za rady. Zajtra odlietam späť do NL tak uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 neviem, v servise to určite zistia po rozlúštení dátového štítku. poistka to asi nebude to by nešiel imobilizér a nenaštartoval by. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horejsek Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Dobry den.Mam ten isti problem.Ma niekdo el schemu?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.