Janko4183 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) Pri zatacani do pravej strany v ostrych zatačkach niečo my tam buchaa lepsie povedane hrka Boly vymenene kvoli tomu spodne čepi na ramene aj silenbloky ramena ale je t stale to iste zacalo to zo dna na den.Horne čepi riadenia vyzeraju bit v poriadku . Čo by to mohlo bit neviem si s tym rady a uz som kolo toho presedel dva dni kolo auta. Editováno: 11. Únor 2008, autor: Janko4183 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pe3k Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Pri zatacani do pravej strany v ostrych zatačkach niečo my tam buchaa lepsie povedane hrka Boly vymenene kvoli tomu spodne čepi na ramene aj silenbloky ramena ale je t stale to iste zacalo to zo dna na den.Horne čepi riadenia vyzeraju bit v poriadku . Čo by to mohlo bit neviem si s tym rady a uz som kolo toho presedel dva dni kolo auta. No neje to náhodou vytrepany kynetický klb na poloose.Skús pozrieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Pri zatacani do pravej strany v ostrych zatačkach niečo my tam buchaa lepsie povedane hrka Boly vymenene kvoli tomu spodne čepi na ramene aj silenbloky ramena ale je t stale to iste zacalo to zo dna na den.Horne čepi riadenia vyzeraju bit v poriadku . Čo by to mohlo bit neviem si s tym rady a uz som kolo toho presedel dva dni kolo auta. no tak to budes mat v prdeli homokineticky klb na poloosi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Pe3K: no si rychlejsi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko4183 Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 no tak to budes mat v prdeli homokineticky klb na poloosi...... PREJAVUJE SA TO čISTO LEN TYM BUCHANIM pri vytačani do prava ako mne to roby? ALEBO MA TO ESTE AJ NEAKE INE MOZNOSTI NAPRIKLAD TRASENIE Z VOLANTOM A A PODOBNE hmmmm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 PREJAVUJE SA TO čISTO LEN TYM BUCHANIM pri vytačani do prava ako mne to roby? ALEBO MA TO ESTE AJ NEAKE INE MOZNOSTI NAPRIKLAD TRASENIE Z VOLANTOM A A PODOBNE hmmmm? zo zaciatku to robi to co tebe a neskor to robi aj dolava,aj doprava..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko4183 Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Dik za radu bolo to ono neviem ako sa na tom vlastne dalo chodit ked sme to vybrali tak sa ten klb zasekavaza po otoceni z neho vypadali loziska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.