Publikováno Únor 11, 200817 r Pri zatacani do pravej strany v ostrych zatačkach niečo my tam buchaa lepsie povedane hrka Boly vymenene kvoli tomu spodne čepi na ramene aj silenbloky ramena ale je t stale to iste zacalo to zo dna na den.Horne čepi riadenia vyzeraju bit v poriadku . Čo by to mohlo bit neviem si s tym rady a uz som kolo toho presedel dva dni kolo auta. Upraveno Únor 11, 200817 r od Janko4183
Únor 11, 200817 r Pri zatacani do pravej strany v ostrych zatačkach niečo my tam buchaa lepsie povedane hrka Boly vymenene kvoli tomu spodne čepi na ramene aj silenbloky ramena ale je t stale to iste zacalo to zo dna na den.Horne čepi riadenia vyzeraju bit v poriadku . Čo by to mohlo bit neviem si s tym rady a uz som kolo toho presedel dva dni kolo auta. No neje to náhodou vytrepany kynetický klb na poloose.Skús pozrieť.
Únor 11, 200817 r Pri zatacani do pravej strany v ostrych zatačkach niečo my tam buchaa lepsie povedane hrka Boly vymenene kvoli tomu spodne čepi na ramene aj silenbloky ramena ale je t stale to iste zacalo to zo dna na den.Horne čepi riadenia vyzeraju bit v poriadku . Čo by to mohlo bit neviem si s tym rady a uz som kolo toho presedel dva dni kolo auta. no tak to budes mat v prdeli homokineticky klb na poloosi......
Únor 12, 200817 r Autor no tak to budes mat v prdeli homokineticky klb na poloosi...... PREJAVUJE SA TO čISTO LEN TYM BUCHANIM pri vytačani do prava ako mne to roby? ALEBO MA TO ESTE AJ NEAKE INE MOZNOSTI NAPRIKLAD TRASENIE Z VOLANTOM A A PODOBNE hmmmm?
Únor 12, 200817 r PREJAVUJE SA TO čISTO LEN TYM BUCHANIM pri vytačani do prava ako mne to roby? ALEBO MA TO ESTE AJ NEAKE INE MOZNOSTI NAPRIKLAD TRASENIE Z VOLANTOM A A PODOBNE hmmmm? zo zaciatku to robi to co tebe a neskor to robi aj dolava,aj doprava.....
Únor 16, 200817 r Autor Dik za radu bolo to ono neviem ako sa na tom vlastne dalo chodit ked sme to vybrali tak sa ten klb zasekavaza po otoceni z neho vypadali loziska
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.