Publikováno Únor 11, 200817 r Hádanka: Klasika je nejlepší, takže: Jde kostlivec, Klap Klap... kam jde? Jde kostlivec, Klap Klap... Kam jde? Jde kostlivec, Klap klap.... Kam Jde? Jde Kostlivec, Klap Klap..... Kam jde? Jde kostlivec, Klap klap.... Kam jde? Jde Kostlivec, Klap klap....... Kam jde? Jde kostlivec, Klap klap...... Kam jde? Jde kostlivec, Klap klap..... Kam jde? Jde kostlivec, Klap Klap....... Kam jde? Jde kostlivec, Klap Klap..... Kam jde? Odpověz jedním slovem
Únor 11, 200817 r Hádanka:Klasika je nejlepší, takže: Jde kostlivec, Klap Klap... kam jde? Jde kostlivec, Klap Klap... Kam jde? Jde kostlivec, Klap klap.... Kam Jde? Jde Kostlivec, Klap Klap..... Kam jde? Jde kostlivec, Klap klap.... Kam jde? Jde Kostlivec, Klap klap....... Kam jde? Jde kostlivec, Klap klap...... Kam jde? Jde kostlivec, Klap klap..... Kam jde? Jde kostlivec, Klap Klap....... Kam jde? Jde kostlivec, Klap Klap..... Kam jde? Odpověz jedním slovem doriti
Únor 14, 200817 r domů akorát se mi nezdá, že by kostlivci chodili... Upraveno Únor 14, 200817 r od camron
Únor 15, 200817 r no bylo tam petkrat velky Klap Klap takze to bude takova jakoby driftujici dvojnasobna 360 ° otocka s posuvem dopredu Upraveno Únor 15, 200817 r od warhead
Únor 15, 200817 r Autor no bylo tam petkrat velky Klap Klap takze to bude takova jakoby driftujici dvojnasobna 360 ° otocka s posuvem dopredu :help:
Únor 20, 200817 r Autor Pokud je to to podobny co znam trochu jinak tak jde na nervy No jo ... je to tak ... diky
Únor 20, 200817 r No jo ... je to tak ... diky Za co diky? Ono kdyby si to nekomu rikal primo tak ti to rekne taky. Takhle kdyz si to cte tak mu to nic moc nerika.
Únor 20, 200817 r Autor Za co diky? Ono kdyby si to nekomu rikal primo tak ti to rekne taky. Takhle kdyz si to cte tak mu to nic moc nerika. Diky za napovedu ... sem si tim udelal quest a ziskal 2 EXPs
Únor 20, 200817 r Diky za napovedu ... sem si tim udelal quest a ziskal 2 EXPs Moc tomu nerozumim ale rada sem pomohla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.