Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Setkal jste se někdo s lupáním stropnice na nerovnostech? Lupání se projeví i tehdy, když na stropnici zatlačím. Dále mám pocit, že když se interiér vyhřeje, tak lupání přestane. Myslíte, že by pomohla výměna? Raději se ptám, stropnice stojí pomalu 4000 Kč. Všem díky za radu.

• Autor

A můžeš mi ještě prosím říct, jaké jsou na té stropnici a střeše použité tišící materiály? Díky moc.

A můžeš mi ještě prosím říct, jaké jsou na té stropnici a střeše použité tišící materiály? Díky moc.

není to mirelon? :)

Jj je to Mirelon.Ze dvou důvodů a to cena a to že nešlo o utišení,ale o odstranění lupání stropnice.A to se 100% povedlo.Už ani nehlesne :palec2:

Jj je to Mirelon.Ze dvou důvodů a to cena a to že nešlo o utišení,ale o odstranění lupání stropnice.A to se 100% povedlo.Už ani nehlesne :palec2:

Taky se na to chystám, pač mě to lupání jinak dovede k šílenství :D s tím mirelonem je to dobrý nápad :palec2:

• Autor

Co to prosím ten mirelon je a kde jej koupím? Díky

Já ho kupoval ve stavebninách,a měl by se asi dávat pod plovoucí podlahyna vyrovnání atd.Pokud se pletu v použití tak to opravte ;)

Já ho kupoval ve stavebninách,a měl by se asi dávat pod plovoucí podlahyna vyrovnání atd.Pokud se pletu v použití tak to opravte ;)

jj používá se také k tepelné izolaci plovoucích podlah, trubek atd. koupíš to i v baumarktech, v OBI, Globusu, ....

• 2 měsíce později...

chtěl bych to tam taky frknout, ale ještě jsem stropnici nesundával a nemám představu co to obnáší. Stačí pouze sundat clonítka, světlo a madla ??? nebo se to musí i nějak odplastovat???

prosím napište někdo jak ji sundat a pak zase bezpečně vrátit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.