Přejít na obsah

levý xenon naklápění

svalda

Doporučené příspěvky

Zdravim,

mám O1 2002 s origo xenonama. Na STK mi zjistili závadu na levém xenonu. Když rozsvítím světla a otočim zapalování, tak u pravého světla dojde k tomu, že se světlo zvedne a pak klesne. Zatimco to levé se ani nehne. Obě dvě svítí bez problémů. Předpokládám, že to levé světlo nereaguje ani na rychlost při jizdě. Nevíte někdo co by s tím levým světlem mohlo být?

Na vagu mi to na levém svštle našlo toto:

01539 Světlomety nebyli kalibrovány

00625 Signal rychlosti - nesmyslný signál - Sporadicky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

mám O1 2002 s origo xenonama. Na STK mi zjistili závadu na levém xenonu. Když rozsvítím světla a otočim zapalování, tak u pravého světla dojde k tomu, že se světlo zvedne a pak klesne. Zatimco to levé se ani nehne. Obě dvě svítí bez problémů. Předpokládám, že to levé světlo nereaguje ani na rychlost při jizdě. Nevíte někdo co by s tím levým světlem mohlo být?

Na vagu mi to na levém svštle našlo toto:

01539 Světlomety nebyli kalibrovány

00625 Signal rychlosti - nesmyslný signál - Sporadicky

tak trochu ti opovědel vag.... nemyslíš ... ?? tak co chceš slyšet.. ?

Odkaz ke komentáři

patrně světlo bylo měněno a nebylo nakodováno a nastaveno.....

kodování 00005 přední náhon

00006 pro 4x4

potom základní nastavení

a dále překontrolovat konektory.......vše jde řešit zrovna ted jsem opravoval na 4x4 pravé světlo.....podobný problém....

M:-)

Odkaz ke komentáři

patrně světlo bylo měněno a nebylo nakodováno a nastaveno.....

kodování 00005 přední náhon

00006 pro 4x4

potom základní nastavení

a dále překontrolovat konektory.......vše jde řešit zrovna ted jsem opravoval na 4x4 pravé světlo.....podobný problém....

M:-)

Moc se v tom nevyznám, tak sem to tipoval na vadný motorek. Jestli to pujde opravit VAGem tak to zkusim, ale nejsem v něm moc zběhlí.

To kódování se provádí kde přesně v tom VAGu?

Odkaz ke komentáři

Moc se v tom nevyznám, tak sem to tipoval na vadný motorek. Jestli to pujde opravit VAGem tak to zkusim, ale nejsem v něm moc zběhlí.

To kódování se provádí kde přesně v tom VAGu?

No tak jsem to na nakódoval a provedl základní nastavení, ale beze změny. Světlo se pořád nehne. Zítra zkusím ještě ty kabely.

Odkaz ke komentáři

Tak sem světlo vyndal a prohlédl kabely ale nikde nic :( vyndal sem i motorek, ale nic zvláštního jsem nenašel. Jen mě udivilo, že s tím motorkem nejde rukou vůbec hnout, je to normální? Nějaké další nápady čím to muže být?

mam stejnou zavadu u superba a dost me to trapi

Zkousel sem v akcnich clenech se svetly hybat nahoru a dolu a funguje jen jedno.A pak sem chtel dat zakladni nastaveni a tam me to vubec nepustilo-nechapu proc.Budu to svetlo muset rozebrat a kouknout na motorek a kabely pak dam vedet jak sem dopadl.Treba neco najdu.

Odkaz ke komentáři

mam stejnou zavadu u superba a dost me to trapi

Zkousel sem v akcnich clenech se svetly hybat nahoru a dolu a funguje jen jedno.A pak sem chtel dat zakladni nastaveni a tam me to vubec nepustilo-nechapu proc.Budu to svetlo muset rozebrat a kouknout na motorek a kabely pak dam vedet jak sem dopadl.Treba neco najdu.

uz mi to funguje.Dnes sem sundal naraznik a vyndal svetlo nasel opravil a zatim zkousim,pokud to uz nebude zlobit tak muzu prozradit kde to bylo. :palec2:

Odkaz ke komentáři

uz mi to funguje.Dnes sem sundal naraznik a vyndal svetlo nasel opravil a zatim zkousim,pokud to uz nebude zlobit tak muzu prozradit kde to bylo. :palec2:

Tak prozrad kde byl problém. Ja zkoušel prohodit motorky a těma to není, takže už jsem s nápady čím to může být v koncích.

Odkaz ke komentáři

Tak prozrad kde byl problém. Ja zkoušel prohodit motorky a těma to není, takže už jsem s nápady čím to může být v koncích.

Nu tak mi to fungovalo az do druhehho dne Asi 30krat to slo a ted to zase nejde!!! :feve: Ty motory sem chtel prohodit dnes takze kdyz to jima neni tak fakt uz taky nevim.Ja vcera rozebral a namazal jeden moturek a zacalo to chodit ale ne na dlouho.¨cidla co sou na napravach si myslim ze musi hybat s obema svetly najednou tema to byt nemuze.Tak se boji ze to bude pocitac ktery by mel byt v zavazadlovem prostoru.uz sem z toho na prasky.Ted to mam bez narazniku a badam.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...