svalda Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Zdravim, mám O1 2002 s origo xenonama. Na STK mi zjistili závadu na levém xenonu. Když rozsvítím světla a otočim zapalování, tak u pravého světla dojde k tomu, že se světlo zvedne a pak klesne. Zatimco to levé se ani nehne. Obě dvě svítí bez problémů. Předpokládám, že to levé světlo nereaguje ani na rychlost při jizdě. Nevíte někdo co by s tím levým světlem mohlo být? Na vagu mi to na levém svštle našlo toto: 01539 Světlomety nebyli kalibrovány 00625 Signal rychlosti - nesmyslný signál - Sporadicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Zdravim,mám O1 2002 s origo xenonama. Na STK mi zjistili závadu na levém xenonu. Když rozsvítím světla a otočim zapalování, tak u pravého světla dojde k tomu, že se světlo zvedne a pak klesne. Zatimco to levé se ani nehne. Obě dvě svítí bez problémů. Předpokládám, že to levé světlo nereaguje ani na rychlost při jizdě. Nevíte někdo co by s tím levým světlem mohlo být? Na vagu mi to na levém svštle našlo toto: 01539 Světlomety nebyli kalibrovány 00625 Signal rychlosti - nesmyslný signál - Sporadicky tak trochu ti opovědel vag.... nemyslíš ... ?? tak co chceš slyšet.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 patrně světlo bylo měněno a nebylo nakodováno a nastaveno..... kodování 00005 přední náhon 00006 pro 4x4 potom základní nastavení a dále překontrolovat konektory.......vše jde řešit zrovna ted jsem opravoval na 4x4 pravé světlo.....podobný problém.... M:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svalda Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 patrně světlo bylo měněno a nebylo nakodováno a nastaveno.....kodování 00005 přední náhon 00006 pro 4x4 potom základní nastavení a dále překontrolovat konektory.......vše jde řešit zrovna ted jsem opravoval na 4x4 pravé světlo.....podobný problém.... M:-) Moc se v tom nevyznám, tak sem to tipoval na vadný motorek. Jestli to pujde opravit VAGem tak to zkusim, ale nejsem v něm moc zběhlí. To kódování se provádí kde přesně v tom VAGu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svalda Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Moc se v tom nevyznám, tak sem to tipoval na vadný motorek. Jestli to pujde opravit VAGem tak to zkusim, ale nejsem v něm moc zběhlí.To kódování se provádí kde přesně v tom VAGu? No tak jsem to na nakódoval a provedl základní nastavení, ale beze změny. Světlo se pořád nehne. Zítra zkusím ještě ty kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svalda Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Tak sem světlo vyndal a prohlédl kabely ale nikde nic vyndal sem i motorek, ale nic zvláštního jsem nenašel. Jen mě udivilo, že s tím motorkem nejde rukou vůbec hnout, je to normální? Nějaké další nápady čím to muže být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak sem světlo vyndal a prohlédl kabely ale nikde nic vyndal sem i motorek, ale nic zvláštního jsem nenašel. Jen mě udivilo, že s tím motorkem nejde rukou vůbec hnout, je to normální? Nějaké další nápady čím to muže být? mam stejnou zavadu u superba a dost me to trapi Zkousel sem v akcnich clenech se svetly hybat nahoru a dolu a funguje jen jedno.A pak sem chtel dat zakladni nastaveni a tam me to vubec nepustilo-nechapu proc.Budu to svetlo muset rozebrat a kouknout na motorek a kabely pak dam vedet jak sem dopadl.Treba neco najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 mam stejnou zavadu u superba a dost me to trapiZkousel sem v akcnich clenech se svetly hybat nahoru a dolu a funguje jen jedno.A pak sem chtel dat zakladni nastaveni a tam me to vubec nepustilo-nechapu proc.Budu to svetlo muset rozebrat a kouknout na motorek a kabely pak dam vedet jak sem dopadl.Treba neco najdu. uz mi to funguje.Dnes sem sundal naraznik a vyndal svetlo nasel opravil a zatim zkousim,pokud to uz nebude zlobit tak muzu prozradit kde to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svalda Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 uz mi to funguje.Dnes sem sundal naraznik a vyndal svetlo nasel opravil a zatim zkousim,pokud to uz nebude zlobit tak muzu prozradit kde to bylo. Tak prozrad kde byl problém. Ja zkoušel prohodit motorky a těma to není, takže už jsem s nápady čím to může být v koncích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak prozrad kde byl problém. Ja zkoušel prohodit motorky a těma to není, takže už jsem s nápady čím to může být v koncích. Nu tak mi to fungovalo az do druhehho dne Asi 30krat to slo a ted to zase nejde!!! Ty motory sem chtel prohodit dnes takze kdyz to jima neni tak fakt uz taky nevim.Ja vcera rozebral a namazal jeden moturek a zacalo to chodit ale ne na dlouho.¨cidla co sou na napravach si myslim ze musi hybat s obema svetly najednou tema to byt nemuze.Tak se boji ze to bude pocitac ktery by mel byt v zavazadlovem prostoru.uz sem z toho na prasky.Ted to mam bez narazniku a badam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svalda Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 díky Garnymu závada nalezena, byla vadná řídící jednotka. Vše už funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 díky Garnymu závada nalezena, byla vadná řídící jednotka. Vše už funguje jak má Mě píše rovnou 65535 - rid.jedn. vadna , jak si ji opravil? Nebo kolik jsi dal za novou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.