vladaBrno Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 zdarek, podle dekodovace vybavy jsem zjistil ze moje Octa SLX mela vyhrivana sedadla, nekdo (asi bazar) to dotahnul z rakouska a pak u toho menil i palubku nevim proc, kazdopadne ovladani vyhrevu tam neni...lze nejak poznat zda neodstranili jen kabelaz - musi nekde couhat prece konektor od decky ne? diky za kazdou radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 zdarek, podle dekodovace vybavy jsem zjistil ze moje Octa SLX mela vyhrivana sedadla, nekdo (asi bazar) to dotahnul z rakouska a pak u toho menil i palubku nevim proc, kazdopadne ovladani vyhrevu tam neni...lze nejak poznat zda neodstranili jen kabelaz - musi nekde couhat prece konektor od decky ne? diky za kazdou radu :-) podiv se pod sedacku,est-li tam nejsou konectory, mohli ti i klidne vymenit sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 podiv se pod sedacku,est-li tam nejsou konectory, mohli ti i klidne vymenit sedacky Přesně, pod každou sedačkou musí být zelený konektor od výhřevu. Pokud není tak v sedačkách dečky nesjou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 když sundáš plast okolo spíanče světel, tak an rele boxu by si měl mít dvě relátka č. 59 nebo alespoň patice po nich, jedna je sytě zelená a druhá sytě oranžová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Díky chlapi, zítra to na světle pořádně zkouknu a dám vědet jestli to byli svine nebo supersvine :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Díky chlapi, zítra to na světle pořádně zkouknu a dám vědet jestli to byli svine nebo supersvine :-) Mohlo to být bouchly tim vystřelili pitle tak menili sedačky a palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.