Publikováno Únor 20, 200817 r zdarek, podle dekodovace vybavy jsem zjistil ze moje Octa SLX mela vyhrivana sedadla, nekdo (asi bazar) to dotahnul z rakouska a pak u toho menil i palubku nevim proc, kazdopadne ovladani vyhrevu tam neni...lze nejak poznat zda neodstranili jen kabelaz - musi nekde couhat prece konektor od decky ne? diky za kazdou radu :-)
Únor 20, 200817 r zdarek, podle dekodovace vybavy jsem zjistil ze moje Octa SLX mela vyhrivana sedadla, nekdo (asi bazar) to dotahnul z rakouska a pak u toho menil i palubku nevim proc, kazdopadne ovladani vyhrevu tam neni...lze nejak poznat zda neodstranili jen kabelaz - musi nekde couhat prece konektor od decky ne? diky za kazdou radu :-) podiv se pod sedacku,est-li tam nejsou konectory, mohli ti i klidne vymenit sedacky
Únor 21, 200817 r podiv se pod sedacku,est-li tam nejsou konectory, mohli ti i klidne vymenit sedacky Přesně, pod každou sedačkou musí být zelený konektor od výhřevu. Pokud není tak v sedačkách dečky nesjou
Únor 21, 200817 r když sundáš plast okolo spíanče světel, tak an rele boxu by si měl mít dvě relátka č. 59 nebo alespoň patice po nich, jedna je sytě zelená a druhá sytě oranžová.
Únor 21, 200817 r Autor Díky chlapi, zítra to na světle pořádně zkouknu a dám vědet jestli to byli svine nebo supersvine :-)
Únor 25, 200817 r Díky chlapi, zítra to na světle pořádně zkouknu a dám vědet jestli to byli svine nebo supersvine :-) Mohlo to být bouchly tim vystřelili pitle tak menili sedačky a palubku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.