Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute všichni.Mám problém s pískáním v autě jako by to byl vítr.V servise mi měnily dveře plus okno a spravovaly mi blatník.Vyjel jsem ze servisu a nad 60km v hod jsem začal slyšetjemné pískání.Jako vítr.Čím větší rychlost tím větší pískání.Muže být špatné těsnění?Zatím díky

koukni se jestli máš na dveřích dole tu gumu, často jí tam jaksi zapomenou dát ;)

bez ní můžeš dveře přitahovat jak chceš, snad se mi ted pořaří nahrát zmenšenej obrázek ;)

post-5078-1203788272_thumb.jpg

mám rovnaký problém :( tiež po servise... je to akoby z otvorov klimatizácie.

podarilo sa ti to opraviť??

• Autor
bez ní můžeš dveře přitahovat jak chceš, snad se mi ted pořaří nahrát zmenšenej obrázek ;)

Ahoj jdu se na to podívat a pak Ti napíšu jestli tam je ta guma.Zatím díky.Měj se a doufám,že je to ono.Budu Ti vděčný

• Autor
mám rovnaký problém :( tiež po servise... je to akoby z otvorov klimatizácie.

podarilo sa ti to opraviť??

Dám Ti vědět jestli je to ta guma zatím ahoj

• Autor

Tak tu gumu tam mám.Jsem v pasti budu muset zpátky do servisu.Nevíš muže to být i něco jiného?

tu gumu som pozrel tiež .. je ok.

asi bude treba znova do servisu :wacko:

me piskalo ve dverich ridice nahore, poprve sem je pritahl a kdyz to po case zacalo piskat znova tak sem se nasral, zespoda sem je chytl a rval nahoru (opatrne) doted mam klid :)

• Autor

Tak už to mám vyřešené.Zajel jsem zpátky do servisu a trvalo to cca 10 min.Jak je uchycené zrcátko zevnitř tak sundali krytku a poštelovali tam nějaký šroubek.Prý ho otočily o několik stupňu a v pohdě.Ale všem díky.

Tak už to mám vyřešené.Zajel jsem zpátky do servisu a trvalo to cca 10 min.Jak je uchycené zrcátko zevnitř tak sundali krytku a poštelovali tam nějaký šroubek.Prý ho otočily o několik stupňu a v pohdě.Ale všem díky.

popis to nejak lepe nejak to nechapu co to s tim melo spojeneho

• Autor

Prý na akceleraci vzduchu.Je tam prý nějaký mom. šroubek.A s tím se otáčí řekli mi že se to muže někdy stát znovu tak mám přijet a oni s tím jenom pootočí.A ještě mi řekli,že se to stává hodně u nových octávek už jak jenom vyjedou z linky.Mají tam hodně takových případu.Zatím ahoj.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.