bulhar Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Čaute všichni.Mám problém s pískáním v autě jako by to byl vítr.V servise mi měnily dveře plus okno a spravovaly mi blatník.Vyjel jsem ze servisu a nad 60km v hod jsem začal slyšetjemné pískání.Jako vítr.Čím větší rychlost tím větší pískání.Muže být špatné těsnění?Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 koukni se jestli máš na dveřích dole tu gumu, často jí tam jaksi zapomenou dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 bez ní můžeš dveře přitahovat jak chceš, snad se mi ted pořaří nahrát zmenšenej obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiko008 Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 mám rovnaký problém tiež po servise... je to akoby z otvorov klimatizácie. podarilo sa ti to opraviť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulhar Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 bez ní můžeš dveře přitahovat jak chceš, snad se mi ted pořaří nahrát zmenšenej obrázek Ahoj jdu se na to podívat a pak Ti napíšu jestli tam je ta guma.Zatím díky.Měj se a doufám,že je to ono.Budu Ti vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulhar Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 mám rovnaký problém tiež po servise... je to akoby z otvorov klimatizácie.podarilo sa ti to opraviť?? Dám Ti vědět jestli je to ta guma zatím ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulhar Vloženo 24. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Tak tu gumu tam mám.Jsem v pasti budu muset zpátky do servisu.Nevíš muže to být i něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiko008 Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 tu gumu som pozrel tiež .. je ok. asi bude treba znova do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrik Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 uz se to tady parkrat resilo...taky me to obcas dela, akorat u me staci pritahnout dvere a prestane to tak treba tady : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=meluz%EDna ondrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 me piskalo ve dverich ridice nahore, poprve sem je pritahl a kdyz to po case zacalo piskat znova tak sem se nasral, zespoda sem je chytl a rval nahoru (opatrne) doted mam klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulhar Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Tak už to mám vyřešené.Zajel jsem zpátky do servisu a trvalo to cca 10 min.Jak je uchycené zrcátko zevnitř tak sundali krytku a poštelovali tam nějaký šroubek.Prý ho otočily o několik stupňu a v pohdě.Ale všem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Tak už to mám vyřešené.Zajel jsem zpátky do servisu a trvalo to cca 10 min.Jak je uchycené zrcátko zevnitř tak sundali krytku a poštelovali tam nějaký šroubek.Prý ho otočily o několik stupňu a v pohdě.Ale všem díky. popis to nejak lepe nejak to nechapu co to s tim melo spojeneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulhar Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Prý na akceleraci vzduchu.Je tam prý nějaký mom. šroubek.A s tím se otáčí řekli mi že se to muže někdy stát znovu tak mám přijet a oni s tím jenom pootočí.A ještě mi řekli,že se to stává hodně u nových octávek už jak jenom vyjedou z linky.Mají tam hodně takových případu.Zatím ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.