hanzo Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Zdravim lidi, premyslim ze se pustim do delani ozvucnice v bocnici pomoci lamina jak to delal tento machr http://www.autohifiklub.cz/forum/9/810482-...+do+bocnice/210. zajimalo by me jestli to nekdo z vas delal do okty? jestli jo tak prosim o info a rady. diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Zdravim lidi, premyslim ze se pustim do delani ozvucnice v bocnici pomoci lamina jak to delal tento machr http://www.autohifiklub.cz/forum/9/810482-...+do+bocnice/210. zajimalo by me jestli to nekdo z vas delal do okty? jestli jo tak prosim o info a rady. diky vsem Čaues chlape, tak presne s timhle se crcám... Taky by mě zajímalo jestli to v tom bude hrát... mám zatím vylitou tu formu, a chybí mi položit víc vrstev a dodělat přední stranu co je vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 to je velmi pekne spravene, asi by som nemal odvahu na take nieco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Čaues chlape, tak presne s timhle se crcám... Taky by mě zajímalo jestli to v tom bude hrát... mám zatím vylitou tu formu, a chybí mi položit víc vrstev a dodělat přední stranu co je vidět. cau chlape,tak doufam ze se pochlubis jak to dopadlo. popr.hod nejake foto jak sis s tim pohral. taky se dotoho vrhnu jen co bude trochu cas,tak sbiram rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 cau chlape,tak doufam ze se pochlubis jak to dopadlo. popr.hod nejake foto jak sis s tim pohral. taky se dotoho vrhnu jen co bude trochu cas,tak sbiram rady. můžu vyfotit co jsem doposavad vytvořil :-D Hlavně to chce aby už venku bylo pěkně a dalo se pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 tak vyfot a pochval sa. Ma zaujima jak to rieis lebo kombajn tam ma take ´´dvierka ´´ Si to odrezal prec? alebo ich niak pouzijes?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 tak vyfot a pochval sa. Ma zaujima jak to rieis lebo kombajn tam ma take ´´dvierka ´´ Si to odrezal prec? alebo ich niak pouzijes?? tak tak, dvířka jsem utrh, abych dostal tech 20l pro subwoofer (udelal jsem i prolis jakoby do díry po dvířách)... o víkendu snad budu pokračovat, tak budu fotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.