Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
TOMCATE čoveče jako bych slyšel moji přitulku, taky strašně "zbožňuje" tuhle jak ona tomu říká "zelenou stránku" :palec2:

Je ale hodná a toleruje mi to kol5 tak si s toho nic nedělej, všichni jsme na tom tak nějak podobně -_-

Mariosi, nevím proč, ale u našich drahých poloviček se našemu fóru zalíbilo pojmenování "zelené stránky". Jinak jak říkáš - jsme na tom všichni zřejmě stejně ;) .

Vloženo

hele ženský, něco vám poradim. pokud nejste nějaký almary (bez urážky), tak si na sebe oblečte pěkný kalhotky (co nejmenší), podprsenku vynechte a ono to zabere. mohlo by to fungovat i bez těch kalhotek :)

Vloženo

Jj,net je vůbec závislost.....jednou jsem půjčil velkej PC synovi protože jeho mu kleknul a zrovna když s ním moje ex-polovička zabouchla dveře tak mi kleknul můj laptop....no to bylo peklo a nuda nebetyčná,měl jsem absťák jak hov.do....naštěstí technik od Dellu přijel hned druhý den tak to nebylo zas až tak hrozný,ale stačilo to.

Naštěstí moje současná přítulkyně dělá office-managerku u jedné velké firmy a denně přijímá kolem 70.emailů tak do PC čučí taky pořád i doma,tak v tomhle mám v celku pohodu.

Vloženo

No koukám, že jsme na tom asi všichni stejně, ještě že dávají v telce všelijaký seriály, aspoň to naše drahý polovičky trochu zabaví. :palec2: Jinak bysme asi opravdu měli doma skoro :kol-29:

Vloženo
hele ženský, něco vám poradim. pokud nejste nějaký almary (bez urážky), tak si na sebe oblečte pěkný kalhotky (co nejmenší), podprsenku vynechte a ono to zabere. mohlo by to fungovat i bez těch kalhotek :)

obávám se, že přítulka/manželka je už označené jako přečtené lol

by se na ni muselo objevit nějaké nové téma :D

Vloženo
ne, to nic, neřešte to

prostě na fóru jsou novinky a manželka je pořád stejná, žádný nový příspěvek

jinak u nás je fórum zelený palouk :) , nějakou dobu mám taky modrou

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...