KRYSIMLADE Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Tak sem to poresil nasledovne. Zresetoval senzor uhlu natoceni volantu. Zkalibroval dorazy Nyni mi uhel pri rovne jizde ukazuje -1.4 az 1.4 coz je oscilace kolem nuly. Tedy OK Kdyz uz jsem v tom byl dal sem posilovac na uroven 1 a mam o hodne lepsi pocit ze stability vozu. Rizeni je tuzsi. Ze servisu tam bylo 5. Jeste dostuduji kolik presne hodnoty znamenaji. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Tak sem to poresil nasledovne.Zresetoval senzor uhlu natoceni volantu. Zkalibroval dorazy Nyni mi uhel pri rovne jizde ukazuje -1.4 az 1.4 coz je oscilace kolem nuly. Tedy OK Kdyz uz jsem v tom byl dal sem posilovac na uroven 1 a mam o hodne lepsi pocit ze stability vozu. Rizeni je tuzsi. Ze servisu tam bylo 5. Jeste dostuduji kolik presne hodnoty znamenaji. Ahoj POdstatne je, abys taky to kolecko (ve ktrem je zvinutej vodic) dal na stred, jinak se muze prethnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.