Publikováno Březen 9, 200817 r Caute, planujem si kupit O2 a zaujimalo by ma ci niekto poznate sposob ako si ju overit. Napr. ci auto nebolo kradnute alebo ci na vozidle nie je nejaka financna tarcha(nedoplateny leasing alebo firma v knokurze). Kamos videl na TV JOJ, ze je mozne si na nejakej stranke overit auto pomocou VIN cisla. Dakujem !
Březen 9, 200817 r Caute,planujem si kupit O2 a zaujimalo by ma ci niekto poznate sposob ako si ju overit. Napr. ci auto nebolo kradnute alebo ci na vozidle nie je nejaka financna tarcha(nedoplateny leasing alebo firma v knokurze). Kamos videl na TV JOJ, ze je mozne si na nejakej stranke overit auto pomocou VIN cisla. Dakujem ! Na stránkách www.mvcr.cz je ověřování podle VIN, ale je to jen na krádeže. Leasing atd. by sis nejspíš musel enchat ověřit u nějaké frimy co to dělá.
Březen 9, 200817 r Na stránkách www.mvcr.cz je ověřování podle VIN, ale je to jen na krádeže. Leasing atd. by sis nejspíš musel enchat ověřit u nějaké frimy co to dělá. cau.riesil som nedavno podobny problem a nakoniec som sa obratil na znameho v PZ a vylustroval ho nakomplet.maju zaznam aj ak je na auto uvalena tarcha alebo je este v leasingu.
Březen 9, 200817 r Autor cau.riesil som nedavno podobny problem a nakoniec som sa obratil na znameho v PZ a vylustroval ho nakomplet.maju zaznam aj ak je na auto uvalena tarcha alebo je este v leasingu. Nazdar a je to mozne urobit aj bez znamosti ? Napr. telefonatom, mailom, web ? dik Upraveno Březen 9, 200817 r od sakal88
Březen 9, 200817 r Nazdara je to mozne urobit aj bez znamosti ? Napr. telefonatom, mailom, web ? dik tak to bohužial netusim.ak si neporadis tak ti to mozem dat vylustrovat u nas.
Březen 10, 200817 r Autor tak to bohužial netusim.ak si neporadis tak ti to mozem dat vylustrovat u nas. Cau, ak ma moje znamosti nedostanu dalej tak urcite vyuzijem tvoju ponuku. dik moc (ak by niekto mal nejaky napad tak kludne napiste)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.