LUKY-007 Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Vazeni, viete mi niekto povedat z akeho presne materialu je palivova nadrz na favorite? .. kolegyni prevrtali nadrz a vysali benzin .. a novu sa boji kupovat tak rozmysla nad zalepenim plastu .... len zatial netusime ake lepidlo pouzit :-) pripadne info co vyjde nadrz na vrakaci ... budem rad kazdej relevantnej informacii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPedro Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Lidi, ktere znam a jimz takto "nabourali" nadrz to vetsinou resi tak, ze najdou diru a do ni nasroubuji vrut, cimz udelaji umely "vypustny ventil". Levne, jednoduche a ucinne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 no uvazaoval som nad tym .. to lepidlo ma viac rizik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeGT Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Dneska není problém sehnat jinou , tady v kobvošrotě se občas nějaký Favo objeví a plasty dávají zdarma, a já mám doma taky jednu,klidně ti ji věnuju když si pro ni dojedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Dneska není problém sehnat jinou , tady v kobvošrotě se občas nějaký Favo objeví a plasty dávají zdarma, a já mám doma taky jednu,klidně ti ji věnuju když si pro ni dojedeš no dik ale asi je to trochu z cesty .. inak kolegyna to uz uspesne poriesila .. takze dakujem za prispevky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.