Publikováno Březen 10, 200817 r Vazeni, viete mi niekto povedat z akeho presne materialu je palivova nadrz na favorite? .. kolegyni prevrtali nadrz a vysali benzin .. a novu sa boji kupovat tak rozmysla nad zalepenim plastu .... len zatial netusime ake lepidlo pouzit :-) pripadne info co vyjde nadrz na vrakaci ... budem rad kazdej relevantnej informacii
Březen 11, 200817 r Lidi, ktere znam a jimz takto "nabourali" nadrz to vetsinou resi tak, ze najdou diru a do ni nasroubuji vrut, cimz udelaji umely "vypustny ventil". Levne, jednoduche a ucinne.
Březen 30, 200817 r Dneska není problém sehnat jinou , tady v kobvošrotě se občas nějaký Favo objeví a plasty dávají zdarma, a já mám doma taky jednu,klidně ti ji věnuju když si pro ni dojedeš
Březen 31, 200817 r Autor Dneska není problém sehnat jinou , tady v kobvošrotě se občas nějaký Favo objeví a plasty dávají zdarma, a já mám doma taky jednu,klidně ti ji věnuju když si pro ni dojedeš no dik ale asi je to trochu z cesty .. inak kolegyna to uz uspesne poriesila .. takze dakujem za prispevky ..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.