matesTDI Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 .....neblbněte, živí mne dvě zdravé ruce a manželka na mateřské :-) - přídavky nám sebrali :-( - ale na oktávečku nám našetřila plyněnka felinka - ketrá šla loni už z domu. jinak jsem kategorie zaměstnanci /ne osvč/ 10-17 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 ja sem ten co ma auto vod taty a nestydim se za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 ja sem ten co ma auto vod taty a nestydim se za to Ale za tu svou cestinu by ses stydet mohl !!! vitto-pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 kriste pane, to je tim ze pisu levou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 kriste pane, to je tim ze pisu levou bo pravou si ho honíš, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) bo pravou si ho honíš, co? Editováno: 27. Březen 2008, autor: stralis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 bo pravou si ho honíš, co? To jsem netušil ale cooo,kdo říká že si ho nikdy nehonil,tak si to děla dodnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Ping tam hlas jinak jsem OSVČ 3 roky aktivní a postupně kruček po kručku se tlačím nahoru ale anketního topu jsem bohužel ještě nedosáh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 To jsem netušil ale cooo,kdo říká že si ho nikdy nehonil,tak si to děla dodnes Pánové k tématu, nebo to tady locknu a smažu, OT je dost všude, tak není potřeba tady. (Kdyžtak můžete použít sz na tak soukromé věci, osttaní Vám jistě budou vděční, ne každého vaše ruce totiž zajímají ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 by tam mělo být spíš kolik vám zbyde na učtu když vše poplatíte to by byli jiný částky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Pánové k tématu, nebo to tady locknu a smažu, OT je dost všude, tak není potřeba tady. (Kdyžtak můžete použít sz na tak soukromé věci, osttaní Vám jistě budou vděční, ne každého vaše ruce totiž zajímají ) Tedy nezlob se na mně, ale co ty se do toho porád někde sereš? Ať si tady každej píše co chce, přece jsme svobodomyslní lidé ne? Fakt tohle nepochopím, porád nějací nadlidé, kteří něčím vyhrožují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Aha Ty ses zase dnes vyspal do růžova, což? Když si každý bude všude psát co ho zrovna v jeho svobodomyslnosti napadne, tak to tady můžem brzo zavřít, a myslím, že to moc dobře víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Aha Ty ses zase dnes vyspal do růžova, což? Když si každý bude všude psát co ho zrovna v jeho svobodomyslnosti napadne, tak to tady můžem brzo zavřít, a myslím, že to moc dobře víš. pravdu díš, komančové to ošetřovali taky tak dobře... Nezlob se, ale opravdu se asi hodně nudíš, a pak tady prudíš. A to nezdravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Aha Ty ses zase dnes vyspal do růžova, což? Když si každý bude všude psát co ho zrovna v jeho svobodomyslnosti napadne, tak to tady můžem brzo zavřít, a myslím, že to moc dobře víš. Co se mne týká, tak většinou růžová a jinak proč by se to zavíralo, ten server těch pár řádků nesnese? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Co se mne týká, tak většinou růžová a jinak proč by se to zavíralo, ten server těch pár řádků nesnese? To bys nebyl ty že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 To bys nebyl ty že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Aha Ty ses zase dnes vyspal do růžova, což? Když si každý bude všude psát co ho zrovna v jeho svobodomyslnosti napadne, tak to tady můžem brzo zavřít, a myslím, že to moc dobře víš. pravdu díš, komančové to ošetřovali taky tak dobře... Nezlob se, ale opravdu se asi hodně nudíš, a pak tady prudíš. A to nezdravě. zacina mi vadit pruda v hospode. v letce si mazej co chces, v technickych tematech to co tam nepatri, ale hospoda je tu od OT, pokud si to treba jako krysa v tematu z ulice nepreje, i kdyz se tomu zabranit neda jako ke komentari.. chapu ze chces byt moderator za kterym je neco videt, ale proboha to neprehanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ty vole , ja spadam do kategorie o neco min nez 70 000 mesicne,ale podle tech prispevku kdyz se tu hadame o politice bych hadal ze tu je to samy bohac ktery nevi co z prachama, tak nevim to jsem tu jediny socan s nadprumernym vydelkem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 70 klacku měsičně je hodně slušný výdělek.To znamená že máš 100 hrubého vid? Děláš ředitele nebo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) ty kraa*vo 70 a vice,noo chlapci nechcete jednoho pomocnika? klidne za 50mesicne jo a ja mit 70 a vic mesicne tak tu nestrasim s octavkou ale vozim se v nejaky karce Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Radektuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ty jo dobrej revival staryho tematu on je urcite nejakej refitel majitel a nebo keca a hlavne je me to jedno asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 jinak at si stari pardova vzpomenou na legendarni tema od Frankieho: Jakou rukou si honite jeste z dob Tuning Fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Romariooo : spatne jsi to pochopil, spadam do kategorie 23-35, asi jsem to blbe napsal, ze spadam do kategorie o neco min, mel jsem napsat o kategorii niz,jen me udivilo ze jsem si myslel ze je to tu samej bohac podle toho jak me peskovali v topicu o politice, a ze chcu volit jako obycejny clovek cssd, kurna musim s tim neco delat, spousta lidi nechape me vyjadrovani (do te kategorie vyse pasuju jen dohomady se zenou ) Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 tady to zdá se začně žít .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 no s tou CSSD se jim ani nedivim ze te peskovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.