Kobretti Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Nedávno jsem koupil Škodu Octavii 1,8 20v.Jezdí celkem bez problémů.Kolega si koupil stejný typ tak jsme si je vyměnili a zjistil jsem že ta moje slaběji táhne při nižších otáčkách.Na tomto foru jsem se dočetl že to může dělat váha vzduchu.Na netu jsem si objednal váhu vzduchu Starline 004.Asi jsem šetřil na nesprávném místě.Po výměně začalo auto škubat při přidání plynu a spotřeba nešla pod 10,5l.Při výměně jsem si všiml že jeden vývod je menší.Bosch má oba vývody 70mm a Starline 70+68mm.Má to na tu závadu vliv?Dík za Váš názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 (editace) Nedávno jsem koupil Škodu Octavii 1,8 20v.Jezdí celkem bez problémů.Kolega si koupil stejný typ tak jsme si je vyměnili a zjistil jsem že ta moje slaběji táhne při nižších otáčkách.Na tomto foru jsem se dočetl že to může dělat váha vzduchu.Na netu jsem si objednal váhu vzduchu Starline 004.Asi jsem šetřil na nesprávném místě.Po výměně začalo auto škubat při přidání plynu a spotřeba nešla pod 10,5l.Při výměně jsem si všiml že jeden vývod je menší.Bosch má oba vývody 70mm a Starline 70+68mm.Má to na tu závadu vliv?Dík za Váš názor. To ti nepovím, ale u těchto věciček, co mají vliv na základní jízdní vlastnosti a spotřebu (a to bezespora Váha vzduchu je) tak doporučuji NEŠETŘIT a kupovat vždy originální díl. Zkus ještě sehnat Váhu jinou (od Bosche) a zkus ji při testovací jízdě. Editováno: 16. Březen 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.