mery Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 podla mna najlepsi film bol The Punisher (KAT) videl som ho uz hadam 50x ale pustim si ho zas a zas Taky dost dobrý film...u mě vede Statečné srdce, Poslední mohykán, Pearl Harbor a Umučení krista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 kluciii,katynu uz mam a chci se na podivat, ale jak se vkladaji titulky do windows media player? priznam se, ze co vlastnim pocitac od 9 tridy tak porad na to nemuzu prijit a pry to jde, tak nevim. huraa, uz to hraje dekuji vsem za rady a hlavne tomu, kdo mi ten film "prodal" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 huraa, uz to hraje dekuji vsem za rady a hlavne tomu, kdo mi ten film "prodal" katyně: dobry film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.