atila Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Mám takový problém.Mám Octavii II 2.0 TDI r.v.2004 naj.129000 km.Během jízdy v malých otáčkách mi něco hvízdá zezadu jako od výfuku,vždy když přidám tak to má vzestupný ton a když uberu,tak to zase jde dolů.Jako turbo,ale jde to fakt zezadu.Já vím že turbo hvízdá třeba za studena,ale to jde ze předu.Tohle hvízdá i se zahřátým motorem a jde to zezadu a jen v malých otáčkách. Je to dost nepříjemný,musím si pouštět rádio nahlas.Prosím poradte.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Co díra ve výfuku? Nebo nějaká netěsnost ve spoji, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atila Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Co díra ve výfuku? Nebo nějaká netěsnost ve spoji, hm? Moc tomu nevěřím,ale kouknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 (editace) Mám takový problém.Mám Octavii II 2.0 TDI r.v.2004 naj.129000 km.Během jízdy v malých otáčkáchmi něco hvízdá zezadu jako od výfuku,vždy když přidám tak to má vzestupný ton a když uberu,tak to zase jde dolů.Jako turbo,ale jde to fakt zezadu.Já vím že turbo hvízdá třeba za studena,ale to jde ze předu.Tohle hvízdá i se zahřátým motorem a jde to zezadu a jen v malých otáčkách. Je to dost nepříjemný,musím si pouštět rádio nahlas.Prosím poradte.Díky. to ti začalo teď někdy?..preferoval bych jednodušší variantu: zkontroluj si těsnění..je možné,žes něco přivřel a zůstala díra v těsnění,či tak... Editováno: 26. Březen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.