Publikováno Březen 24, 200817 r Mám takový problém.Mám Octavii II 2.0 TDI r.v.2004 naj.129000 km.Během jízdy v malých otáčkách mi něco hvízdá zezadu jako od výfuku,vždy když přidám tak to má vzestupný ton a když uberu,tak to zase jde dolů.Jako turbo,ale jde to fakt zezadu.Já vím že turbo hvízdá třeba za studena,ale to jde ze předu.Tohle hvízdá i se zahřátým motorem a jde to zezadu a jen v malých otáčkách. Je to dost nepříjemný,musím si pouštět rádio nahlas.Prosím poradte.Díky.
Březen 24, 200817 r Autor Co díra ve výfuku? Nebo nějaká netěsnost ve spoji, hm? Moc tomu nevěřím,ale kouknu na to.
Březen 26, 200817 r Mám takový problém.Mám Octavii II 2.0 TDI r.v.2004 naj.129000 km.Během jízdy v malých otáčkáchmi něco hvízdá zezadu jako od výfuku,vždy když přidám tak to má vzestupný ton a když uberu,tak to zase jde dolů.Jako turbo,ale jde to fakt zezadu.Já vím že turbo hvízdá třeba za studena,ale to jde ze předu.Tohle hvízdá i se zahřátým motorem a jde to zezadu a jen v malých otáčkách. Je to dost nepříjemný,musím si pouštět rádio nahlas.Prosím poradte.Díky. to ti začalo teď někdy?..preferoval bych jednodušší variantu: zkontroluj si těsnění..je možné,žes něco přivřel a zůstala díra v těsnění,či tak... Upraveno Březen 26, 200817 r od Deny.Kr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.