Publikováno Březen 24, 200817 r Neznáte prosím někdo nějaký servis na moravě (zlínský kraj) který by se svou kvalitou a dovedností přiblížil ke Garnyho nebo MartinuRS servisu??
Březen 24, 200817 r Neznáte prosím někdo nějaký servis na moravě (zlínský kraj) který by se svou kvalitou a dovedností přiblížil ke Garnyho nebo MartinuRS servisu?? to je uplne na prd, kdyz oni jsu prazaci a my moravaci co?
Březen 24, 200817 r mam,znam i kdyz nevim jak je na tom garny,ale urcite je very good pokud se nepletu, tak u vas je nejaky servis ne?
Březen 24, 200817 r pokud se nepletu, tak u vas je nejaky servis ne? u nas cosi je ale tam nejezdim,jezdim bud do Tucap k Elisovi nebo do Hluku zalezi co momentalne potrebuju
Březen 24, 200817 r Autor u nas cosi je ale tam nejezdim,jezdim bud do Tucap k Elisovi nebo do Hluku zalezi co momentalne potrebuju Trošičku nám to popiš blíže please!!!
Březen 24, 200817 r Autor mam,znam i kdyz nevim jak je na tom garny,ale urcite je very good Se mrkni na jeho prácičky a budeš vědět jak na tom je.
Březen 24, 200817 r Trošičku nám to popiš blíže please!!! okres,Uherske Hradiste od uh tak 10 a 12km,oba majitele znam osobne stridam je podle toho co potrebuju,oba maji krasne servisy a sou dobri a docela levni a oba vlastni octu.kombi
Březen 24, 200817 r Autor okres,Uherske Hradiste od uh tak 10 a 12km,oba majitele znam osobne stridam je podle toho co potrebuju,oba maji krasne servisy a sou dobri a docela levni a oba vlastni octu.kombi Nemají náhodou netové stránky?
Březen 24, 200817 r Nemají náhodou netové stránky? urcite asi ne,nebo asponnevim,dobre servisy nepotrebujou reklamu jeden mam www.autoelis.cz
Březen 29, 200817 r Autor Jo jo k Vašovi jedu v sobotu. Tak Vašu mužu jen doporučit senzory i tempomat fakčí suprově!!! 100%odvedená práce i přístup!!! Můžu všem vřele doporučit!!!! (má super audinku!!!)
Březen 29, 200817 r Tak Vašu mužu jen doporučit senzory i tempomat fakčí suprově!!! 100%odvedená práce i přístup!!! Můžu všem vřele doporučit!!!! (má super audinku!!!) no snažil jsem se, a Rolbar mi pomáhal (musel si odpracovat oběd )
Březen 29, 200817 r no snažil jsem se, a Rolbar mi pomáhal (musel si odpracovat oběd ) a sakra dobrý oběd Upraveno Březen 29, 200817 r od rolbar
Duben 1, 200817 r Hlavně když chutnalo!!! Noooo, koukam to je servis....Auto dany do pucu a jeste najeden zaludek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.