Filas1 Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Oranžový - osvětlení autorádia, růžový mute ( u většiny rádií nejsou zapojené) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bryan585 Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Čiže ja pri svojom rádiu už tieto mám zapojené vo sa týka mute a oranžového na osvetlenie radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bryan585 Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Dnes som napojil Parrot do auta, ako rádio kolega že zapojiť iba červený na špinavé plus. Ale keď vytiahnem kľúčik tak mi ostanú svietit tie dva diodky na ovládaci. Parrot nefunguje ale diodky svietia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Ahoj chlapi, neni nekdo v olomouci a okoli kdo by byl ochotny se mi kouknout na na hf sadu parrot mki 9200 v octavia 2fl? Potreboval bych pomoci se zapojenim spinaveho plus a staleho plus. Kabely a redukce mam ale na tohle jsem kratky uz mam vsechny kabely roztazene. Nenasel by se. Nekdo znaly zde? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 (editace) Tak zapojeni pomaci fakra konektoru koupeneho. Cerveny drat na spinave plus pres pojistkovy box a pak jeste prohodit v dratech za radiem oranzovy za cerveny a slape vse. Az z precteni teto diskuse se mi to podarilo. Jen preji pevne nervu tomu kdo bude pomoci fapkra konektoru zapojovat. Neni tam mnoho mista na to aby se tam radio zandalo nazpet. Prosim jete nevite jak zapojit Mute kabel aby se cd nebo mp3 pauzlo pri prijeti nebo vytoceni hovoru? Dekuji za pomoc. Editováno: 11. Duben 2018, autor: Lukáš Stahoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.