Přejít na obsah

Grow

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Grow

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jo, zkusil jsem tam dát spínač z kamarádova auta, jenže pořád nic. Mezi těmi dveřmi to taky vypadá v pořádku, tak já už nevím..
  2. To víš (snad můžu tykat..), nerad bych něco na tom autě posral.. Sice to už asi ani nejde, s ním je problémů jak máku :-D
  3. Cín tam je, jen je to na té fotce špatně vidět.. Za pár hodin sem hodím fotku z těch dveří, jestli máme na mysli stejnou gumu..
  4. Mohl byste to místo nějak označit? (To, kde asi chybí cín)
  5. Promiňte, kde že tu svorkovnici najdu?
  6. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s Parrotem. Nedaří se mi vymazat paměť a tak vždy po párování to musím párovat znovu. Dokonce se mi ani neuloží nastavení, čili to mám vždy po otočení klíčku v angličtině.. Předem dík za pomoc :-)
  7. Tak, konečně jsem to rozebral, zapojil do auta jen tak a ani ta ledka nesvítí, kde by byl problém netuším.
  8. Tak jo, dostal jsem se tady k tomu (viz. obrázky).. Asi mám rozebrat i to, kde jsou ty spínače co? To abych sháněl takovýhle klíč..
  9. Tak teď se ještě poprat s rozebíráním :-D
  10. Ano, zamknutí klíčem i dálkově funguje jak má.
  11. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím je způsobeno, že když zmáčknu tlačítko pro zamknutí (to, co je na dveřích hned pod/nad tlačítky pro okna) tak se nic nestane. Dokonce to tlačítko ani nesvítí.. Předem díky :-)
×
×
  • Vytvořit nový...