zabiak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Pozor na ně http://www.novinky.cz/clanek/140653-polici...oly-ridicu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 My co jezdime podle predpisu se nemame ceho bat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Tady chcalo jako svině, auto hnědý ještě víc než včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 taky tak tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 U nas ani kapka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 PHA Hostivař zataženo ale zatím bez kapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 umyto nalesteno...ale jak koukam tak na Chabrama stale zatazeno ale asi neprsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Az takhle brzo jo ? Hmmm ... a kde Shellka prisovice ? No na me taky brzo, navic se chci podivat jeste na kamose co jezdi Rally do Milovic pri ceste, tak dorazim asi pozdejc ..pokud nebude chcat jako dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Tak ja na vas v tu nedeli kakam a budu tam sam, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Právě jsme se vrátil ze škodahome celkem pohoda, dokonce se dá ještě krásně zaparkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Tak sem to opláchnul takž e zítra bude chcavec.... no doufám že se pletu. Doufám že Vitto má dost samolepek už je mám od loŇska sloupané... p.s. drž nám místo Měchoplupský dorazej oba. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Zatím jsem neumyl, ale ráno se na to chystám..... tak snad nebude chcát!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ja taky napucovano...Z garaze jsem prisel v 8 a ted si jeste dal par kousku na dobrou noc a zitra rano vyrazim.. Doufam,ze stihneme nejak "normalne" zaparkovat.. A snad nebude chcat,jako ze by nemelo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Ja nevim, zda mam jit na tu chvili spat... Umyl jsem to cestou z prace v kaluzich, takze je to pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 já jdu mejt za chvíli doufám, že mi nějaká dobrá duše podrží místečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Za pul hodky vyrážím a jestli bude chcát tak budu naštvaný...Roberte,doufám žes na mě nezapomněl s tim místem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Preju Vam at Vam vyjde pocasi. Tady na severu (Nemecka myslim) byl vcera 23 stupnu a na dnes hlasi to same... Tak si to uzijte - tesim se na fotos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 A ja sem zaspal a kdyz pridu ke garazi tak mi tam nakej zmrd zaparkoval pulkou auta pred vrata to by se jeden posral :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 A ja sem zaspal a kdyz pridu ke garazi tak mi tam nakej zmrd zaparkoval pulkou auta pred vrata to by se jeden posral :/ CHlape tak to mame neco spolecnyho ja mel na 8mou ale vzbudil sem se v 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Tak ja jsem jiz zpet, vypadalo to dost naslaple, mnohem vice kar nez minuly rok, alespon to tak pusobilo ... Musel jsem za praci, takze me to trosku stvalo, ze jsem nekterym ani cus nerekl jak jsem vypalil Takze vsem CUS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 jj opravdu tam bylo letos narvno taky mě mrzí, že jsem všechny nepotkal třeba Mikla toho jsem chtěl pozdravit viděl jsem jeho auto, ale jeho pak ne možná jen pak zahlídl u auta jak pokuřoval na zemi jen jsem už valil na cestu dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Tak o miklovi jsme mluvili spolu a ani ja ho nepotkal a chtel mu osobne podekovat u pivka!!! Treba jsem ho potkal a nevim o tom pze nevim jak vyzera Jinak jen snad to, ze prezident mel malo samolepek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Fotešky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Moc pěknej sraz, realizační týme, děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 hosi aut min nez loni teda ale ty vase kyticky to udelalo hrozne nafoukle vypadajici sraz, ale je hezke ze ste me pak poslechli i kdyz sem potreboval svalnatyho martypa abych mel respekt samolepek bylo dost kuci, ale pro davona s robem to proste nejde to abych toho mel vagon jinak sem vsechny rad videl a asem rad ze ste odrazili, me osobne to prislo opet super tak za tejden doksy kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky