MichalF Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Sem věděl, že to někdo neunese Tim to nebude, proste si se prisel podivat, jakou hroznou blbost si udelal, kdyz sis koupil co sis koupil a prodal fabulku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 nevíte náhodou nědko, jaký bylo pořadý v TOP7 u Fabií a Octavií? Měl jsem pořádnej hlad, tak jsem se jel najíst a už jsem se nevrátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Ty si taky pták, ptám se Bobika, kde si, že tebe ještě neznám, on že prej někde lítáš a pak sme teda seděli vedle sebe v "hospě", tak si měl přijít říct čau aspoň, když si věděl, kde sme koho nechali sem nemohl vědět, že tam seš taky znám jen Bobika, amogha, olina, klácu, mácu.. kde by mě napadlo, že tam seš s nima u stolu jen sem si pak právě všiml, že máca tam sedí sám.. tak v Doksech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 sem nemohl vědět, že tam seš taky znám jen Bobika, amogha, olina, klácu, mácu.. kde by mě napadlo, že tam seš s nima u stolu jen sem si pak právě všiml, že máca tam sedí sám.. tak v Doksech! ja ale live neznam tebe! :-))) jeno mtvoje auto :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 nevíte náhodou nědko, jaký bylo pořadý v TOP7 u Fabií a Octavií? Měl jsem pořádnej hlad, tak jsem se jel najíst a už jsem se nevrátil no ve fabiích ti to řeknu naprosto přesně když jsem to top 7 skoro vytvořil :-) oranžová, šmoula, olin, fila, šedej sedan, bobik, maca, a tesne to ulitlo johanikovi doufam ze nikdo nema zasadnich namitek, myslim si ze to je spravedlive rozhodnuty :-) kokty asi nedam do kupy vitto, garny, martin RS, já, frenky a dál nevim, kokty hodnotil lewis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 no ve fabiích ti to řeknu naprosto přesně když jsem to top 7 skoro vytvořil :-)oranžová, šmoula, olin, fila, šedej sedan, bobik, maca, a tesne to ulitlo johanikovi kokty asi nedam do kupy vitto, garny, martin RS, já, frenky a dál nevim, kokty hodnotil lewis Tusim,ze sedmicku v Octach mel Baurak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ja ale live neznam tebe! :-))) jeno mtvoje auto :-)) no, kecali sme spolu 2x na Čerňáku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tusim,ze sedmicku v Octach mel Baurak.. jo baurak urco! taky vlastne, mikl ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 no, kecali sme spolu 2x na Čerňáku.. ty vogo :-) ja su sklerotik asi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 jo baurak urco! taky vlastne, mikl ne? Cjece,ani nevim,jestli se Mikl hlasil do soutezi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 jo jeste by do top 7 vysla zelena fabka (zabvicka) ale neni v klubu takze se objevila pouze v top 10 celkovem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Cjece,ani nevim,jestli se Mikl hlasil do soutezi? ahááá no já ho spíš tipoval že by mohl no on osi na toho sedmyho nekdo vzpomene :-) mozna ta zelena na RHckach, pokud je v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ty vogo :-) ja su sklerotik asi :-) to neva, nemůžeš si pamatovat všechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 to neva, nemůžeš si pamatovat všechny... mam v tom bordel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 amogh: ti pošlu moje foto, chceš? dyž tak je v profilu třeba si mě vybavíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 ahááá no já ho spíš tipoval že by mohl no on osi na toho sedmyho nekdo vzpomene :-) Fakt bych tak na 95% rekl,ze baurak.. No uvidime..Ona se ta potrefena husa ozve.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 (editace) Všechny moje fotky ze srazu zde http://www.skodaoctavia.cz/TuningSrazy/Tun...z-Skodahome.htm A všechny fotky http://www.foto.skodaoctavia.cz/thumbnails.php?album=17 Editováno: 30. Květen 2008, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 já jen chtěl poděkovat všem,kteří se podíleli na organizaci srazu.bylo to super a příští rok zas.díky za nás oba molláky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tim to nebude, proste si se prisel podivat, jakou hroznou blbost si udelal, kdyz sis koupil co sis koupil a prodal fabulku ! Ubohý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 sem nemohl vědět, že tam seš taky znám jen Bobika, amogha, olina, klácu, mácu.. kde by mě napadlo, že tam seš s nima u stolu jen sem si pak právě všiml, že máca tam sedí sám.. tak v Doksech! v poho , já seděl mezi mácou a jakrem Doksy ee, ty nejedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 jj ja jsem byl mezi tema 7 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 jj ja jsem byl mezi tema 7 :-) to jo, tebou jsem si jistej :-) uz jsem to psal više ale kdo je sedmej? :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 MARTYP: atak to je jasny ze bych si nechal libit ja mam recara tak jestli ji sedly muze jezdit ted se mnou az ji zase vymenis dej vedet ne v pohode, ale fotil bracha tak nevim, ale jestli zvladnu doksy tak si s tebou rad popovidam ale asi te nepreperu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 jj ja jsem byl mezi tema 7 :-) kdo udělal tu hroznou chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 to jo, tebou jsem si jistej :-) uz jsem to psal više ale kdo je sedmej? :-))))) Já to určo nejsem,nehlásil jsem se. Jel jsem někam takhle poprvé a jel jsem se prohodit nějaký to slovo a prohlídnout live Vaše mazly. líbilo se mi tam a příště určitě nevynechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky