Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Sem věděl, že to někdo neunese :D

Tim to nebude, proste si se prisel podivat, jakou hroznou blbost si udelal, kdyz sis koupil co sis koupil ;) a prodal fabulku !

nevíte náhodou nědko, jaký bylo pořadý v TOP7 u Fabií a Octavií? Měl jsem pořádnej hlad, tak jsem se jel najíst a už jsem se nevrátil :(

Ty si taky pták, ptám se Bobika, kde si, že tebe ještě neznám, on že prej někde lítáš a pak sme teda seděli vedle sebe v "hospě", tak si měl přijít říct čau aspoň, když si věděl, kde sme koho nechali :D;)

sem nemohl vědět, že tam seš taky :kuk: znám jen Bobika, amogha, olina, klácu, mácu.. kde by mě napadlo, že tam seš s nima u stolu :feve: jen sem si pak právě všiml, že máca tam sedí sám.. tak v Doksech!

sem nemohl vědět, že tam seš taky :kuk: znám jen Bobika, amogha, olina, klácu, mácu.. kde by mě napadlo, že tam seš s nima u stolu :feve: jen sem si pak právě všiml, že máca tam sedí sám.. tak v Doksech!

ja ale live neznam tebe! :-))) jeno mtvoje auto :-))

nevíte náhodou nědko, jaký bylo pořadý v TOP7 u Fabií a Octavií? Měl jsem pořádnej hlad, tak jsem se jel najíst a už jsem se nevrátil :(

no ve fabiích ti to řeknu naprosto přesně když jsem to top 7 skoro vytvořil :-)

oranžová, šmoula, olin, fila, šedej sedan, bobik, maca, a tesne to ulitlo johanikovi

doufam ze nikdo nema zasadnich namitek, myslim si ze to je spravedlive rozhodnuty :-)

kokty asi nedam do kupy

vitto, garny, martin RS, já, frenky a dál nevim, kokty hodnotil lewis

no ve fabiích ti to řeknu naprosto přesně když jsem to top 7 skoro vytvořil :-)

oranžová, šmoula, olin, fila, šedej sedan, bobik, maca, a tesne to ulitlo johanikovi

kokty asi nedam do kupy

vitto, garny, martin RS, já, frenky a dál nevim, kokty hodnotil lewis

Tusim,ze sedmicku v Octach mel Baurak.. ;)

ja ale live neznam tebe! :-))) jeno mtvoje auto :-))

no, kecali sme spolu 2x na Čerňáku..

Tusim,ze sedmicku v Octach mel Baurak.. ;)

jo baurak urco! taky vlastne, mikl ne?

no, kecali sme spolu 2x na Čerňáku..

ty vogo :-) ja su sklerotik asi :-)

jo baurak urco! taky vlastne, mikl ne?

Cjece,ani nevim,jestli se Mikl hlasil do soutezi? :o

jo jeste by do top 7 vysla zelena fabka (zabvicka) ale neni v klubu takze se objevila pouze v top 10 celkovem

Cjece,ani nevim,jestli se Mikl hlasil do soutezi? :o

ahááá no já ho spíš tipoval že by mohl no on osi na toho sedmyho nekdo vzpomene :-)

mozna ta zelena na RHckach, pokud je v klubu

ty vogo :-) ja su sklerotik asi :-)

to neva, nemůžeš si pamatovat všechny...

to neva, nemůžeš si pamatovat všechny...

mam v tom bordel :-)

amogh: ti pošlu moje foto, chceš? lol dyž tak je v profilu :) třeba si mě vybavíš :smich:

ahááá no já ho spíš tipoval že by mohl no on osi na toho sedmyho nekdo vzpomene :-)

Fakt bych tak na 95% rekl,ze baurak.. :) No uvidime..Ona se ta potrefena husa ozve.. :Dlol

já jen chtěl poděkovat všem,kteří se podíleli na organizaci srazu.bylo to super a příští rok zas.díky za nás oba molláky

Tim to nebude, proste si se prisel podivat, jakou hroznou blbost si udelal, kdyz sis koupil co sis koupil ;) a prodal fabulku !

Ubohý lol;)

v poho ;), já seděl mezi mácou a jakrem :)

Doksy ee, ty nejedu.

jj ja jsem byl mezi tema 7 :-)

to jo, tebou jsem si jistej :-) uz jsem to psal više ale kdo je sedmej? :-)))))

• Autor

MARTYP: atak to je jasny ze bych si nechal libit :) ja mam recara tak jestli ji sedly muze jezdit ted se mnou :) az ji zase vymenis dej vedet :D

ne v pohode, ale fotil bracha tak nevim, ale jestli zvladnu doksy tak si s tebou rad popovidam ale asi te nepreperu :)

kdo udělal tu hroznou chybu? lol;)

to jo, tebou jsem si jistej :-) uz jsem to psal više ale kdo je sedmej? :-)))))

Já to určo nejsem,nehlásil jsem se.

Jel jsem někam takhle poprvé a jel jsem se prohodit nějaký to slovo a prohlídnout live Vaše mazly.

líbilo se mi tam a příště určitě nevynechám. :skoda:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.