Přejít na obsah

Internet- připojení

Luke288

Doporučené příspěvky

potřebuju do bytu v Praze na Žižkově dotáhnout internet. jednání s UPC a společenstvím vlastníků je už 4 měsíce na bodu mrazu. ted se mi docela líbí nabídka od Volnýho- internet přes telefonní linku bez placení paušálu. pevnou stejně nepotřebuju a nabízí 4MBit za 700Kč s DPH. jediný co mě trochu odrazuje je to, že musím podepsat smlouvu na 24 měsíců. existuje nějaká varianta? wifi připojení nepřipadá v úvahu, protože bych musel dávat anténu na střchu baráku a to nechci, stejně bych to měl jenom jako přechodný řešení, protože jakmile se dotáhne do baráku UPC, přešel bych k němu. v tom by mě volný trochu zabrzdil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to že na Žižkově je ještě barák kde neni UPC?

To jsem překvapenej protože na Žižkově jsem se narodil a bydlel tam 32let(a dodnes tam pronajímám byt a mám tam garáže a zázemí pro mé auta).......tehdy po výstavbě toho TV vysílače dostal Žižkov,Vinohrady hned zdarma kabelovku a následně to přebralo UPC,takže to tam natáhnuli do každýho baráku.....rodiče tam stále bydlej a maj UPC aniž by ho kdy chtěly.

Jinak na Žižkově velkej bacha na auťák.......tam je to v tomhle(a vždy byla) šílená džungle tam bych nenechal stát auto venku ani 5.min. ......můj nepoučitelnej kamarád tam už takhle přišel během dvou let o dvě OI-Combi. ....nejhorší oblast tam je v ul.(Bořivojova,Čajkovského,Ondříčkova,vše kolem nám.Jiř.zPoděbrad a celej spodní Žižkov (Prokopák,Jeseniova...tam je to snad nejhorší)..................a co je tam ted snad ještě větší móda je obcházení auta šroubovákem....všichni sousedi u mých rodičů už maj takto pokřtění auta.

Odkaz ke komentáři

potřebuju do bytu v Praze na Žižkově dotáhnout internet. jednání s UPC a společenstvím vlastníků je už 4 měsíce na bodu mrazu. ted se mi docela líbí nabídka od Volnýho- internet přes telefonní linku bez placení paušálu. pevnou stejně nepotřebuju a nabízí 4MBit za 700Kč s DPH. jediný co mě trochu odrazuje je to, že musím podepsat smlouvu na 24 měsíců. existuje nějaká varianta? wifi připojení nepřipadá v úvahu, protože bych musel dávat anténu na střchu baráku a to nechci, stejně bych to měl jenom jako přechodný řešení, protože jakmile se dotáhne do baráku UPC, přešel bych k němu. v tom by mě volný trochu zabrzdil...

Já mám přes telefon i rychlý internet i TV a jsem s tím velice spokojený.Mě osobně smluvní vztah nevadí.

Odkaz ke komentáři

karlos: no je to nová bytovka právě v tý Jeseniový, takže je sice nataženej kabel mám pocit k baráku, ale není aktivní od UPC. jinak s autem to mám v pohodě, mám dvě místa v garáži přímo v baráku, ale vim, že už tam byly dvě vloupačky, prostě tam cikáni vlezou než se zavřou garážový vrata. nemít garáž, jsem nahranej, nemám tam trvalý bydliště, ani si ho tam dávat nechci a bez toho tam už ted nikde nezaparkuješ.

rosta: mě by taky smluvní vztah nevadil, jde mi o to, že pevnou nepotřebuju a ani nikdy potřebovat nebudu, proto nechci platit paušál a chtěl bych něco na překlenutí času než zaktivujou UPC, protože to mi přijde, že nabízí nejlepší připojení za daný peníze. asi zkusim toho volnýho, ještě sonduju radiokomunikace. volný umí i TV, takže bych snad pak ani UPC nepotřeboval.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...