Publikováno Duben 1, 200817 r Jaké máte zkušenosti s lpg v 1,6 74 kw a kde vam to dělali jsem Berouňák tak hledám solidní firmu tak do těch 100 km dík za příspěvky.....
Duben 1, 200817 r Jaké máte zkušenosti s lpg v 1,6 74 kw a kde vam to dělali jsem Berouňák tak hledám solidní firmu tak do těch 100 km dík za příspěvky.....Mrkni do sekce Fábia-Motor-LPG. je tam celkem slušnej seznam aut na LPG(i Octávky)
Duben 2, 200817 r Jaké máte zkušenosti s lpg v 1,6 74 kw a kde vam to dělali jsem Berouňák tak hledám solidní firmu tak do těch 100 km dík za příspěvky..... lpg je na nic, bych do toho nešel.
Duben 6, 200817 r Jaké máte zkušenosti s lpg v 1,6 74 kw a kde vam to dělali jsem Berouňák tak hledám solidní firmu tak do těch 100 km dík za příspěvky.....
Duben 6, 200817 r Jaké máte zkušenosti s lpg v 1,6 74 kw a kde vam to dělali jsem Berouňák tak hledám solidní firmu tak do těch 100 km dík za příspěvky.....
Duben 6, 200817 r Měl jsem plyn v autě s tímhle motorem...Nechal jsem ho tam dát asi před 5ti lety. Zkušenosti vesměs pozitivní, ale má to i svá negativa. Je pravda že když jsem ho tam dával, tak ještě nebylo k dispozici LPG s přímým vstřikováním (nebo mi ho jen nenabídli?). Měl jsem tedy jen se vstřikováním do sání. Velké negativum bylo to, že když jsem prudce sešlápl plyn, ubral a znovu sešlápl, tak následoval výbuch do sání, který zpravidla způsobil svléknutí sacího potrubí (dvakrát dokonce roztržení plastového obalu filtru). Člověk s tím holt musel naučit jezdit. Další nevýhodou byla docela znatelná ztráta výkonu. Zrychlení bída, ale pro toho kdo nezávodí...těch 170 jsem s tím taky jel. Jinak v celku spokojenost a asi bych šel do toho znovu (mít zbytečných asi 30-35 tisíc). Samozřejmě už do přímého vstřiku...to už snad bude někde jinde.
Duben 6, 200817 r Měl jsem plyn v autě s tímhle motorem...Nechal jsem ho tam dát asi před 5ti lety. Zkušenosti vesměs pozitivní, ale má to i svá negativa. Je pravda že když jsem ho tam dával, tak ještě nebylo k dispozici LPG s přímým vstřikováním (nebo mi ho jen nenabídli?). Měl jsem tedy jen se vstřikováním do sání. Velké negativum bylo to, že když jsem prudce sešlápl plyn, ubral a znovu sešlápl, tak následoval výbuch do sání, který zpravidla způsobil svléknutí sacího potrubí (dvakrát dokonce roztržení plastového obalu filtru). Člověk s tím holt musel naučit jezdit. Další nevýhodou byla docela znatelná ztráta výkonu. Zrychlení bída, ale pro toho kdo nezávodí...těch 170 jsem s tím taky jel. Jinak v celku spokojenost a asi bych šel do toho znovu (mít zbytečných asi 30-35 tisíc). Samozřejmě už do přímého vstřiku...to už snad bude někde jinde.Mám přímovstřik a je to . Ztráta výkonu neznaltelná, spotřeba o cca 1 l vyšší při 15,50 za 1 litr. Upraveno Duben 6, 200817 r od montas
Duben 8, 200817 r Co se týká LPG tak už bych do toho znovu asi nešel. Měl jsem ho na Felicii. Spotřeba šla nahoru tak o dva litry. Předtím na benzín za 6 benzínu na 100 Km a potom za 8 plynu. Po 15000 byly v háji svíčky, motor měl podle mě nižší výkon, Jedinnou výhodou byla nižší cena ježdění ale ani to nebylo to co jsem očekával. Na benzín jsem jezdil za 1,8 kč za 1 km. Na plyn za 1,4 kč. Takže zas taková úspora to není. Sice se mi to za dva a půl roku ježdění vrátilo, ale musel bych se hodně rozmýšlět jestli bych šel do LPG opět.
Duben 29, 200817 r Jaké máte zkušenosti s lpg v 1,6 74 kw a kde vam to dělali jsem Berouňák tak hledám solidní firmu tak do těch 100 km dík za příspěvky..... ja koupil auto uz s LPG AG Holandsko,ne Polsko,a spokojenost.Mrkni na www.wapos.cz,je to za plzni,mel jsem problem,mrkli na to,a rekli si par stovek za cisteni ventilu,i presto,ze jsme byli domluveni,ze asi bude spatna membrana i jsme meli dohodlou cenu mnohem vyssi,takze jsou seriozni.Cetl jsem na webu na ne i chvalu. Jeste k poznamkam ostatnich,LPG se jednoznacne vyplati,hlavne v tom,ze jedu kdy chci,kam chci a nerersim cenu paliva.Tomu rikam svoboda.Problemy - zatim za 6 let oprava za 300,- + kazdy rok 200,- za revizi + za 2 roky jedny emise navic-350,-.takhle,nikdo ze znamych by to nechtel,ale kdyz se ma nekam jet,rikaj,jak se jede mym.... :p Upraveno Duben 29, 200817 r od milosk
Duben 30, 200817 r Pridavam sa ku kladnemu hodnoteniu prevadzky na LPG. mam vstrek a je to parada. Jazdim so vstrekom 6 rokov. Na Sk som bol jeden z prvych ktory ho ako zakaznik mal namontovany.
Květen 23, 200817 r chtel bych si poridit O1 1.8 T a za nejakou dobu predelat na LPG jsem se chtel zeptat jak na tom bude to turbo po predelani jestli nepujde do kytek a jestli s timto nema nekdo zkusenosti... diky za odpoved.
Květen 23, 200817 r chtel bych si poridit O1 1.8 T a za nejakou dobu predelat na LPG jsem se chtel zeptat jak na tom bude to turbo po predelani jestli nepujde do kytek a jestli s timto nema nekdo zkusenosti... diky za odpoved. Mám LPG ve stejným motoru a bez problémů. Pouze se museli měnit trysky za malinko větší, protože mám chip a ty původní (určený na 110 kW verzi) nestíhaly. Auto jede stejně dobře, spotřeba mi vychází od 10 procent víc, než ukazuje počítač. Ale nevím jestli mi ukazuje počítač dobře benzín, takže těžko soudit. Když dojíždím ráno do práce /12 km, Žižkov - Bohnice/ tak je to za 7,5 l (plynu), což je bezvadný vzhledem k tý krátký trase a studenýmu startu. Jinak ve městě mi to baští od 9 do 14 l plynu a to podle provozu, ta Praha je fakt někdy hrozná. Jinak mimo město bez problémů svištím kolem 7l, svižnější jízda kolem 8l. O turbo bych se nebál, když mu nenakládáš studenýmu a necháváš ho dochladit. Jinak starty na benzín, při teplotách kolem 20 stupňů se to přepíná na plyn do 1km a míň, v zimě ujedu třeba i 3-4 km. Je potřeba aby se to trochu ohřálo.
Květen 23, 200817 r Na LPG nikdy neprodelas, chci ho taky No jo, alekdyž do toho vrazíš tolik klacků tak návratnost je zase za dost dlouho, a aby to s tim LPG nevylítlo jak s naftou Zajmal by mě tvůj nazor, za jak dlouho se ti to začne vyplácet ?
Květen 23, 200817 r A to znamená, pokud dobře chápu, že když do toho LPG dáš 30-40tis(jak kde) tak si za ten příplatek můžeš koupit TDi , třeba 96kw, to se dá taky dost čipnout a furt na tom budeš líp (taky podle řidiče), a navíc s naftou můžeš lítat svižně za málo, kdežto s benálem moc ne. ale tak to je zase na člověku a jeho vztahu k naftě a benzinu i když plyn stoji miň no., jako nevim, když se v jinych tematech všichni hádají co je lepší, a benziňáci říkají že návratnost nastane za tak dlouho že už to auto prodáváme a kupujeme jiný, a že je lepší benzin předělat na plyn, ale tahle předělávka má taky návratnost za docela dlouhou dobu ne? a má to i více nevýhod. (jo a berte tpo jako dotaz, ne jako provokaci, protože je dost lidí co si na svý tady nenechají šáhnout a hnedka prudí) Upraveno Květen 23, 200817 r od OTDi
Květen 24, 200817 r Těžko počítat návratnost, jelikož moje zkušenost je taková, že když jsem si namontoval LPG do káry (v plynu jsem měl už minulá auta Sierru 2.0 DOHC a Audi 80 2.0 Avant), tak jsem prostě víc jezdil, protože jsem jezdil levněji. Takže ve finále jsem měl možná stejný výdaje jako kdybych jezdil na benzín, ale nejezdil jsem tolik. Takhle jezdím víc na různý vejlety po vlastech českých a neřeším to. Dneska jsem se zase přesvědčil, že ten plyn je fakt pohoda. Jel jsem z Mirošovic do Prahy na žižkov, po dálnici ustálenou rychlostí 120 km/h dle tacho (reálných 110 km/h dle GPS) a na konci trasy spotřeba LPG - 7,5 l/100km. To je jako kdybych jezdil za necelý 4 l benzínu v přepočtu na peníze. A to je fakt pohoda, protože s TDI nepojedu levněji. Samozřejmě ve chvíli kdy brutálně zdraží LPG (a doufám že se to nestane ), tak to celý ztratí smysl. Zatím ale plyn vyhrává na plný čáře, v Mirošovicích na čerpačce dokonce plyn zlevnili. Osobně proti TDi nic nemám, ten motor má smysl, ale jak jsem se svezl s 1.8T, tak už nic jinýho v nejbližší době nechci, zejména poté, co jsem zainvestoval do chipu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.