Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Řeším problém, mamé sportovní zařízení s uměým povrchem a travnatou plochou. Sportoviště užívají pravidelně i malé děti. Nyní by zde měl probíhat i výcvik psů. Jak je to v takovém případě s hygienickými předpisy? Určitě nejde zcela zabránit tomu, aby to psi znečistili.... Existuje na to nějaká vyhláška?

Vloženo
Řeším problém, mamé sportovní zařízení s uměým povrchem a travnatou plochou. Sportoviště užívají pravidelně i malé děti. Nyní by zde měl probíhat i výcvik psů. Jak je to v takovém případě s hygienickými předpisy? Určitě nejde zcela zabránit tomu, aby to psi znečistili.... Existuje na to nějaká vyhláška?

Jukni na www stránky Krajské hygienické stanice a pošli dotaz.

Odpoví Ti fundovaněji než kdokoliv asi tady.. :palec2:

Vloženo
Jukni na www stránky Krajské hygienické stanice a pošli dotaz.

Odpoví Ti fundovaněji než kdokoliv asi tady.. :palec2:

Jasně, na to se chystám, ale odpověd dostanu až po víkendu, tak jsem jen zkoušel, jestli to nepůjde rychleji.

Vloženo

Nedávno jsu někde četl, že psi na uzavřeném dětském hřišti by neměli vůebc být.

Nevím, jak dalece je u vás právě to "uzavřené" dětské hřiště..

Vloženo
Nedávno jsu někde četl, že psi na uzavřeném dětském hřišti by neměli vůebc být.

Nevím, jak dalece je u vás právě to "uzavřené" dětské hřiště..

Je to stadion, ale myslím, že z hlediska hygienických předpisů by to mělo být + - stejné, na většině stadionů, je zákaz vstupu psů, ale těžko říct, zda z rozhodnutí provozovatele, či vyhlášky.

Vloženo

existuje vyhláška č. 135/2004 Sb., která mimo jiné upravuje venkovní pískoviště. Dále zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Obojí je potřeba v platném znění. Tam se dozvíš vše.

Ale jestli ti mohu poradit tak na to rychle zapomeň protože z toho budeš mít akorát problémy

Vloženo (editace)
existuje vyhláška č. 135/2004 Sb., která mimo jiné upravuje venkovní pískoviště. Dále zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Obojí je potřeba v platném znění. Tam se dozvíš vše.

Ale jestli ti mohu poradit tak na to rychle zapomeň protože z toho budeš mít akorát problémy

Já tam ty psy nechci. Já hledám argument, kterým je odtamtud dostat pryč.

Jinak ta vyhláška o které píšeš se týká koupališť a nevím, jestli je to stejná situace.

Editováno: , autor: m_tsch
Vloženo
tak si to na www.mvcr.cz najdi a tam argumenty najdeš. Já je nemám u sebe

Hledám, hledám, ale moc se v tom neorientuju, tak ani přesně nevím co hledat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...