Publikováno Duben 5, 200817 r Řeším problém, mamé sportovní zařízení s uměým povrchem a travnatou plochou. Sportoviště užívají pravidelně i malé děti. Nyní by zde měl probíhat i výcvik psů. Jak je to v takovém případě s hygienickými předpisy? Určitě nejde zcela zabránit tomu, aby to psi znečistili.... Existuje na to nějaká vyhláška?
Duben 5, 200817 r Řeším problém, mamé sportovní zařízení s uměým povrchem a travnatou plochou. Sportoviště užívají pravidelně i malé děti. Nyní by zde měl probíhat i výcvik psů. Jak je to v takovém případě s hygienickými předpisy? Určitě nejde zcela zabránit tomu, aby to psi znečistili.... Existuje na to nějaká vyhláška? Jukni na www stránky Krajské hygienické stanice a pošli dotaz. Odpoví Ti fundovaněji než kdokoliv asi tady..
Duben 5, 200817 r Autor Jukni na www stránky Krajské hygienické stanice a pošli dotaz.Odpoví Ti fundovaněji než kdokoliv asi tady.. Jasně, na to se chystám, ale odpověd dostanu až po víkendu, tak jsem jen zkoušel, jestli to nepůjde rychleji.
Duben 5, 200817 r Nedávno jsu někde četl, že psi na uzavřeném dětském hřišti by neměli vůebc být. Nevím, jak dalece je u vás právě to "uzavřené" dětské hřiště..
Duben 5, 200817 r Autor Nedávno jsu někde četl, že psi na uzavřeném dětském hřišti by neměli vůebc být.Nevím, jak dalece je u vás právě to "uzavřené" dětské hřiště.. Je to stadion, ale myslím, že z hlediska hygienických předpisů by to mělo být + - stejné, na většině stadionů, je zákaz vstupu psů, ale těžko říct, zda z rozhodnutí provozovatele, či vyhlášky.
Duben 5, 200817 r existuje vyhláška č. 135/2004 Sb., která mimo jiné upravuje venkovní pískoviště. Dále zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Obojí je potřeba v platném znění. Tam se dozvíš vše. Ale jestli ti mohu poradit tak na to rychle zapomeň protože z toho budeš mít akorát problémy
Duben 5, 200817 r Autor existuje vyhláška č. 135/2004 Sb., která mimo jiné upravuje venkovní pískoviště. Dále zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Obojí je potřeba v platném znění. Tam se dozvíš vše.Ale jestli ti mohu poradit tak na to rychle zapomeň protože z toho budeš mít akorát problémy Já tam ty psy nechci. Já hledám argument, kterým je odtamtud dostat pryč. Jinak ta vyhláška o které píšeš se týká koupališť a nevím, jestli je to stejná situace. Upraveno Duben 5, 200817 r od m_tsch
Duben 5, 200817 r Já tam ty psy nechci. Já hledám argument, kterým je odtamtud dostat pryč. tak si to na www.mvcr.cz najdi a tam argumenty najdeš. Já je nemám u sebe
Duben 5, 200817 r Autor tak si to na www.mvcr.cz najdi a tam argumenty najdeš. Já je nemám u sebe Hledám, hledám, ale moc se v tom neorientuju, tak ani přesně nevím co hledat.
Duben 5, 200817 r Hledám, hledám, ale moc se v tom neorientuju, tak ani přesně nevím co hledat. odkazy jsou tady - http://www.mvcr.cz/sbirka/2004/zakon_03.html#castka_43 http://www.mvcr.cz/sbirka/2000/zakon_08.html#castka_74
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.