Petřík junior Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kluci vsechno zacalo tak,ze sem koupil Suprba a ten nemel od zacatku(z vyroby) origo radio byl tam nakej starej Kenwood, ten sem vymenil za symphony to nebyl problem...co je ale problem je to ze ted sem po dlouhe dobe sehnal Rhapsody a nevim jak ho zapojit Potrebuju tedy orig barevne zapojeni dratu z auta a jak mam na to zapojit radio resp.ten adapter! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Kluci vsechno zacalo tak,ze sem koupil Suprba a ten nemel od zacatku(z vyroby) origo radio byl tam nakej starej Kenwood,ten sem vymenil za symphony to nebyl problem...co je ale problem je to ze ted sem po dlouhe dobe sehnal Rhapsody a nevim jak ho zapojit Potrebuju tedy orig barevne zapojeni dratu z auta a jak mam na to zapojit radio resp.ten adapter! Ahoj mám tu nějaká schémata rhapsody s digitálním soudsystémem a rhapsody s digit.sounsystémem a CD měničem.Je to ale černobílé,nicméně jsou u toho popisky a u jednotlivých káblíku je napsaná i barva.Nevím sice jestli to je ono,ale pokud bys to chtěl tak písni.Mám to na cd tak snad se mi to povede nějak plácnout zvlášť.Je tu totiž asi 400 různých zapojení na superbu víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) Zapojení máš v příloze. Je to popis z orig. DP. Jednu redukci jsem už kdysi vyráběl - jde to, ale chce to pevný nervy. Je tam hodně drátků Jinak kup si normálka 2 ISO samice ukončený kabelama a celej MOST konektor a piny. Do 4 kil se vejdeš. radia.pdf Ještě jsem zapomněl na anténu. Pokud nemáš tu s tím divným konektorem co má Rhapsody tak potřebuješ redukci... Editováno: 6. Duben 2008, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Kluci mooc dekuju tak az budu mit cas to zkouknu...... Casem bych jeste udal vystup na aux de to ze ????a zesilovac na to jde dat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Kluci jeste bych potreboval barevne zapojeni dratu konektoru ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Petříku vždyť jsi to u mě viděl, proti tomu konektoru musí být vodiče stejné barvy, červený-červený, žlutý-žlutý(žlutočervený), černý-černý, a hlavně tu Can sběrnici to jsem ti dal napsaný!!! Ve svorkovnici která jde z auta budou volné kabely . tím se ale netrap. Nebo to dej někomu kdo tomu rozumí ať si neodpálíš radio!!! Káblík k anténě už máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ajajaj tu bude mat niekto new radiko tiez som nad takym rozmyslal, ale myslim ze na moje pouzivanie Symphony uplne staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 kacer:kabel mam resp.ve ct pride je objednanej,ale ja to mam naky pojebany v tom aute kabely tam chybej ten can nejde na nic dat.....takze to necham nejspis nekomu udelat.... sebri:nojo to vize symponka neni spatna ale rhpsody je lepsi a k tomu autu se proste hodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 to ano... ale vykuchat odtial symphony len preto, ze tam bude rhapsody mi neprijde moc velka vyhra... jedine ze casom zozeniem origo navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Sebri hraje to upne jinak...lepe! a ja to dal hlavne kuli designu v panelu...... hold sem uz jinej rocnik...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ja to zatial neriesim... mozno casom... momentalne idu korunky na maxika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 MAxika ????MAxi-Dot........na kolik vide ??? kacer:tak sem to vyresil pristi tyden to necham udelat v Rs to je u nas prodejna hifi...za 200,- coz je vic nez dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 no honza mi ho slubil za cca. 4200 kc... ale to tam uctuje aj 200 kc cestu... takze keby si za nim isiel osbne bolo by to 4000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak to je dobre dej pak vedet jak fiuguje casem o tom take uvazuji ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 (editace) Tak to je dobre dej pak vedet jak fiuguje casem o tom take uvazuji ........ honzo mi prave odpisal zlu spravu... bohuzial su uz len face-lift budiky bielo cervene... zelena s cervenym sa uz zohnat neda... ale kaslem na to, idem do toho aj tak Editováno: 8. Duben 2008, autor: Sebring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 TO:Petřík máš vyfocený ty koncovky co jsou v autě, hod sem foto takle se o tom špatně diskutuje. A ty tam nemáš ty dva Canový (oranžovo/fialový a oranžovo/hnědý) to je divný. Jinak ti stačí červenej + (spínaný napájení), žlutej +(trvalý napájení), černej -(kostra)! Sebri to rhapsody hraje úplně jinak než symphony. Odskoušeno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 No foto nemam,tak to vyfotim o vikendu,ale to vubec nevadi...Ja to necham udelat v tom hifi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 jo jo... o tom neni pochyby, ze to hra lepsie... ale na Funradio, Expres a Jemne melodie staci aj symphony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Tak to urcite ja myslim,ze superb hraje skvele pro tu skupinu lidi pro kterou je urcenej...... Doufam,ze to nebude cist Vassa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Tak to urcite ja myslim,ze superb hraje skvele pro tu skupinu lidi pro kterou je urcenej......Doufam,ze to nebude cist Vassa no Vassa ma ten kufer na ale neviem si predstavit, ze by som sa tam mal nabalit na ryby (spacaky, chladnicka, basa piva, stan, ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 JoJo Vassa to ma .....ale my muzem na nakupy a ryby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 nalepky uz mas polepene? ja som kupil minuly tyzden gumenu vanicku do kufra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Covece nejsou...tenhle vikend to napravim ...o vikendu jsem byl pro radio u Kacera a tenhle vikend razim na Kunku a ma prijet kupce na kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Covece nejsou...tenhle vikend to napravim ...o vikendu jsem byl pro radio u Kacera a tenhle vikend razim na Kunku a ma prijet kupce na kola no aj mne tak jeden sluboval... ze na sto pro si pre ne pride... medzitym mi volali dvaja a ja ze kola su uz zajednane... nakonec sa na mna inak ja myslim ze 12 000 SK neni za ne az tak moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Jo to je myslim dobry...ja to daval vsude na netu a na konec sem rek at si je za desitku vezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.