j0ska Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Každýmu se líbí něco jinýho ne?Prvně jsem chtěl neorigo kola a ted sem nakonec pořídil origo škoda, sice jinej typ než se tu diskutuje, ale mi se líbí. Navíc origo kola se určitě výribce snaží lépe navrhnout než alternativní výrobci, co je dělají pro všechny auta Podle mě je jedinej rozdíl ve středovém otvoru. Na neorigo jsou ve většině případů potřeba středící kroužky. Možná pak ještě ET, ale kola se správným ET +- pár mm se dají sehnat v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 No nevím, je pravda. že jsem nehledal moc intenzivně, ale mám ET54 (i v techničáku) a nejvíc co jsem našel bylo tuším ET 47 a pak nějaký i ET 50 (ale ty se mi zase nelíbily). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Na Zenith 17" jsou paprsky tluste a krátke a kazí to celkový dojem.Zenithy 18" jsou ok,ale na RSe,ne na klasicke Oktavce,jsou extravagantni,tak jako RS-a, a musí byt snízena,ne predelana na klasických perach. Na Octávii II v klasickem provedeni mi prídou Zenithy jako "TEATRO",octavka II je decentni vuz a Zenithy pôsobi vicemene rušive Zatim,co se mi na OII nejvic libili jsou Sputniky Souhlas. Na RSce se mne ty Zenithy moc líbí (ideální 18tk), v klasickém provedení ale nic moc, tam se se mi nejvíce líbí ty Sputniky, ale i Pegasusy jsou moc hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarVal Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak nemáte někdo REALNOU fotku O2 cappuccino s 17´´ Zenith. Díky jarda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarVal Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak nemáte někdo REALNOU foto ze zenith 17´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 máš ta tu fotku z photoshopu, podle mě dost povedenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarVal Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Já potřebuju fotku z více stran, kvalitnější a hlavně reálnou. Ty kola z photoshopu jsou nakřivo a je to malý obrázek. Asi vás všechny prudím, že:)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak si vypujč třeba mé fotky octávky na Zenitech tady z fóra a ve photoshopu akorát předělej červenou corridu na capučino... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarVal Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Bohužel photoshop nemám a hlavně to neumím:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Bohužel photoshop nemám a hlavně to neumím:( Tož až budu mít čas tak ti moji octu "přestříkám" na kapučino, jen nevím kdy to bude, poslední dny je můj život jeden velkej zmatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Bohužel photoshop nemám a hlavně to neumím:( Ahoj.Jestli se nepletu tak kupuješ kola už přes půl roku,ne?O moje Siriusy jsi měl zájem ale jenom pusou...bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarVal Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Já vůbec nevím hlavně proč se zajímáš o to jak dlouho kupuju kola. A vůbec nechápu proč máš problém s tím že jsem neměl o tvé kola konečný zájem. To je snad moje věc. A vůbec, v této sekci řešíme uplně něco jiného. promin, jestli jsem tě tímto naštval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 nechápu co chceš vidět... Zenithy znáš a cappuccino taky... jestli si myslíš, že to bude vypadat blbě, tak si --> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 nechápu co chceš vidět... Zenithy znáš a cappuccino taky... jestli si myslíš, že to bude vypadat blbě, tak si --> Taky pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Taky pravda V pohodě.Nezlobim se i když jsem horkokrevnej kůn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 V pohodě.Nezlobim se i když jsem horkokrevnej kůn... Sorry ale trochu jsem nepochopil co jsi tím chtěl říct? Proč by ses měl na mě zlobit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 to jenom blbě citoval. jinak vubec tenhle topic nechápu, jedna fotka z fotošopu tady je, ale je malá, kola jsou nakřivo, bylo by třeba fotky z víc úhlů a kvalitní, jako jestli jsi takhle nerozhodnej, tak si bud udělej kurz photoshopu nebo žádný kola nekupuj. nevim co chceš víc. barva sice má vliv na výsledek, ale rozhodně ne takovej, že na červený budou zenithy hezký a capuccinu hnusný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colnago Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zenithy sedí na RS, na capucino jsou asi nejlepší pegasy.............tot můj názor, nemusí s ním někdo souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.