Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Taky jsem přemýšlel o nákym decentnim křidýlku.Na supa toho moc neni.Od milotecu jsou docela velký a to lízátko co přímo nabízej je docela okoukaný ale cena příznivá.Takže ....Mam ještě OI a tam jsem pořídil lízatko od Milotecu,jenom tu odtrhovou hranu.Ale než jsem ho tam nalepil tak jsem to zkusil na supa.Malá upravička a sedí i na supovi Cena dobrá a moc supíku ho nemá. O te liste na OC1 sem premyslel,ale nemel sem moznost to vyzkouset co se tam musi upravit ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Zdravíme ještě jednou, ta odtrhová hrana SUPERB008 byla přece jen slevněna na 6800,- Kč. tak jim tam jeste asi napisu ze az to bude za 3jku tak beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 tady tu jsem taky nasel ale me se moc na te fotce nelibi .... nemohl by jsi udelat par fotek? Tak jsem si na tebe vzpomněl a odfotil jsem to ( jen mobilem) Supík je jak sviňa špinavej , ale v tomhle počasí jsou to vyhozený prachy za myčku.....snad si uděláš obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepechamik Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak jsem si na tebe vzpomněl a odfotil jsem to ( jen mobilem) Supík je jak sviňa špinavej , ale v tomhle počasí jsou to vyhozený prachy za myčku.....snad si uděláš obrázek Tak tady je to lízátko z OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepechamik Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak tady je to lízátko z OI A ještě náký fotečky supíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepechamik Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 A ještě náký fotečky supíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Mas ho mooc peknyho jen ty chromy v narazniku na boku se mne nepaci Jak jsi to predal aby to tam sedelo ???prozrad prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepechamik Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Ta lišta je trochu větší než víko kufru tak se ty hrany musí zbrousit asi o 4mm jinak by to drhlo.to je všechno potom už jen najdeš správnou polohu a nalepíš.je trochu odlišný ale jde tam jen musíš najít správnej uhel nad škodováckým znakem a nalepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Mne se na ty jedny fotce zda ze na pravo ze zadu to kapku nesedi takova vlnka mne tam pride asi blbe vidim..... A prejizdel si to potom treba plnicem ??? udelej vic foto vypada to skvele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepechamik Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Ta lišta je trochu větší než víko kufru tak se ty hrany musí zbrousit asi o 4mm jinak by to drhlo.to je všechno potom už jen najdeš správnou polohu a nalepíš.je trochu odlišný ale jde tam jen musíš najít správnej uhel nad škodováckým znakem a nalepit asi takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Nojo je to pekny mne se libi ze od toho co je na Supika je tohle po cele delce kufru Vyborne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepechamik Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 asi takhle stříkali to ve škodovce takže barva sedí,lepení jsem si dělal sám.za nalepení chtěli 2500 tak to jsem rezignoval a lepil jsem si to sám.ale sedí to.je to od hrany ke hraně takže v pohodě foto nic moc dneska pršelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jo to chapu ja se ptal na mracidla a rekli to sami a zase tak levej nejsem abych vysolil 2500 za "listicku"...... Doufam,ze se nebudes zlobit kdyz casem uvidis na mem Supiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 (editace) j to je pekny, a myslite ze by toto po mensi uprave pasovalo? kdyz to pasuje z O1 tak proc ne z O2 http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...=octavia-ii_559 Editováno: 16. Duben 2008, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepechamik Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jo to chapu ja se ptal na mracidla a rekli to sami a zase tak levej nejsem abych vysolil 2500 za "listicku"......Doufam,ze se nebudes zlobit kdyz casem uvidis na mem Supiku v pohodě,nalep a jezdíme je to jiný a vyjde to levně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Uvidis az koupis ,ale tak ja myslim,ze nakej lakyrnik co dela i opravy atd. tak by to napasoval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 v pohodě,nalep a jezdíme je to jiný a vyjde to levně Az nastradam vic veci co pujdou do laku tak to hodim ke znamymu on lakuje a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 no co no, po kapsach budu nosit metr a az uvidim nekde O2 tak to zmerim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Takle sem to dal kdyz sem omeroval Passata nakonec sem byl v servise a tam byl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepechamik Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 j to je pekny, a myslite ze by toto po mensi uprave pasovalo? kdyz to pasuje z O1 tak proc ne z O2 http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...=octavia-ii_559 je to hodně podobný.změř si rozměr hrany kufru u OII a u supa.když OII bude větší tak to zbrousíš a upravíš to problem nebude.když kratší tak vybrousíš ty středy ale zase to nebude od hrany ke hraně.spíš zalomení toho víka na OII.Z OI se přilnulo perfektně tady nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tady je taky na vyber http://eshop.escape6.cz/default.asp?n=Pass...G&pgid=1120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Klucivim ze to nema nic spolecneho s kridylkem ale i tak to je doplnek keterj by potesil....jak myslite ze to bude s montazi ??? http://new.skoda-auto.com/CZE/service/acce...fc%3d0000000015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 no myslim ze se bude muset riznout vejfuk a pak asi navarit nebo nejaké srouby? -> nebude zacernenej zadek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Nevim dojdu se na to zeptat do toho bych sel hned Je to orig. takze tezko se bude muset rezat atd.....Oni to delaj na vsechny modely tdi jen na S nic nebylo,se napravili.... A cena je taky supr..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.