sakik Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 (editace) Jde to vůbec když má ten telefon OS Nokia series 40??? proč se mě tam zobrazují jen nepřijaté hovory??? proč se nenačte tel.seznam??? navi Nexus díky za odpověď Editováno: 17. Duben 2008, autor: sakik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 serie 40 neznamená OS ten telefon by měl chodit ,tak jak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 serie 40 neznamená OSten telefon by měl chodit ,tak jak je a nevíš teda jak to sprovoznit??? telefoní seznam se mi prostě nechce načíst.mám načtený nějaký nepřijatý hovory a volaná čísla, ale tel.seznam ani prd???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin0001 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 a nevíš teda jak to sprovoznit??? telefoní seznam se mi prostě nechce načíst.mám načtený nějaký nepřijatý hovory a volaná čísla, ale tel.seznam ani prd???? Nemůže být problém v tom, že máš načtené jen kontakty ze SIM ? Starší jednotky neumí načíst seznam z telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Nemůže být problém v tom, že máš načtené jen kontakty ze SIM ? Starší jednotky neumí načíst seznam z telefonu. ale tak proč se mi v tel.seznamu neobjeví vůbec nic???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 nejdřív bych to zkusil s jinym telefonem,muže být chyba v tel. i v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 nejdřív bych to zkusil s jinym telefonem,muže být chyba v tel. i v autě tak jsem to zkusil s telefonem Nokia 6230i a to normálně funguje tak já nevím co mám dělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 tak jsem to zkusil s telefonem Nokia 6230i a to normálně funguje tak já nevím co mám dělat??? jo a zkoušel jsem i kontakty jak z telefonu tak i ze simky a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 jo a zkoušel jsem i kontakty jak z telefonu tak i ze simky a nic Tak uz je to v pohode.parkrat jsem to odpojil a znovu spároval a uz se mi to nacetlo.Jinak dik moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Tak uz je to v pohode.parkrat jsem to odpojil a znovu spároval a uz se mi to nacetlo.Jinak dik moc za rady sem rikal ze by to melo chodit ,tak to je fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.