Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jde to vůbec když má ten telefon OS Nokia series 40??? proč se mě tam zobrazují jen nepřijaté hovory??? proč se nenačte tel.seznam??? navi Nexus

díky za odpověď :)

Editováno: , autor: sakik
Vloženo
serie 40 neznamená OS

ten telefon by měl chodit ,tak jak je

a nevíš teda jak to sprovoznit??? telefoní seznam se mi prostě nechce načíst.mám načtený nějaký nepřijatý hovory a volaná čísla, ale tel.seznam ani prd????

Vloženo
a nevíš teda jak to sprovoznit??? telefoní seznam se mi prostě nechce načíst.mám načtený nějaký nepřijatý hovory a volaná čísla, ale tel.seznam ani prd????

Nemůže být problém v tom, že máš načtené jen kontakty ze SIM ? Starší jednotky neumí načíst seznam z telefonu.

Vloženo
Nemůže být problém v tom, že máš načtené jen kontakty ze SIM ? Starší jednotky neumí načíst seznam z telefonu.

ale tak proč se mi v tel.seznamu neobjeví vůbec nic????

Vloženo
nejdřív bych to zkusil s jinym telefonem,muže být chyba v tel. i v autě

tak jsem to zkusil s telefonem Nokia 6230i a to normálně funguje tak já nevím co mám dělat???

Vloženo
tak jsem to zkusil s telefonem Nokia 6230i a to normálně funguje tak já nevím co mám dělat???

jo a zkoušel jsem i kontakty jak z telefonu tak i ze simky a nic

Vloženo
jo a zkoušel jsem i kontakty jak z telefonu tak i ze simky a nic

Tak uz je to v pohode.parkrat jsem to odpojil a znovu spároval a uz se mi to nacetlo.Jinak dik moc za rady

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...