maros Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Jelikož jako hodně lidem, tak i mě na mém autě, nešlo naklápění světel, musel jsem - nebo spíš chtěl - vyměnit motorky. Nevím zda to někomu pomůže, ale šoupnu tu takový náčrt práce. Po zjištění, že motorky jsou KO, jsem si sehnal nové a dal se do výměny. Potřebujeme k tomu: - klíč č. 7 v mém případě malá gola. - torx č. 25 a 27 - myslím. - půl až hodku času Otevřeme kapotu a začneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Prvně musíme vydat blinkr. Povolíme klíčem č. 7 šroubek, který je na světle shora. Blinkr taháme k sobě - ven z auta. Mě to moc nešlo, jelikož to drželo na té gumě, co je na blinkru. Odpojíme patici ze žárovky a jdeme na světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 (editace) Odpojíme patici, torxem povolíme šroubky a světlo vyndáme ven. Nejde to přímo, proto je třeba opatrně tahat, ať si neodřeme nárazník. Editováno: 20. Duben 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Položíme světlo na nějakou podložku, ať si světlo neponičíme. Sundáme kryt a vidíme motorek. Motorek drží na dvou šroubech, které povolíme. Poté je třeba motorek vytočit do strany a povolit šroubek držačku(nevím jak to nazvat). Dáváme pozor ať šroubek a držáček nespadne do světla. Motorek vyndáme a odpojíme korektorek. Zpětná montáž opačným způsobem. Myslím, že se toho člověk nemusí bát. Tak ať to někomu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.