Moje Jméno Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 zatím všechno dobrý ale špatně funguje ručička palivoměru nejdříve zůstane dole po asi půl hodině vyleze asi na správnou hodnotu a když se vypne motor tak zůstane a za ňkou dobu spadnenevíte prosím nekdo co by s tím mohlo být a co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Vypnes motor - musis lepe specifikovat - vypnes zapalovani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moje Jméno Vloženo 3. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 vypnu všechno ručička je ňáká seklá a rozhejbe se za dlouho po vypnutí zapalování to taky sleze ale asi za 20min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalOrban Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Buď už má niečo za sebou potenciometer alebo je zle ukostreny oalivomer ukostrenie palivomeru je vzadu za rucickou musis vybrat von budiky, rozbrat ich ten cierny plast okolo su zapadky tie opatrnes odklopnes vyberes von to plexisklo tak isto na zapadkach a vzadu vstrede rucicky je mala osmička matka skontroluj ci je dotiahnuta ak ano vymena samotneho palivomeru no radsej odporucam cele budiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Ahoj všem, poslední tři dny mi blbne palivoměr, Felda combi 1.3 MPi (50 kW). Ukazoval mi nulový stav nádrže, tedy úplně dole i když v reálu sem věděl, že tam mám 1/2 nádrže, raději jsem dobral plnou a po nastartování mi ručička vyjela nahoru na plnou. Dneska po ránu jsem s tím jel a zase mi to ukazuje nulový stav nádrže, je úplně dole na doraz a svítí hladové očko nádrže. Závada v elektrice, či blbnoucí mechanismus s plovákem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 To nejde poznat - i blbnoucí plovák je vlastně závada v elektrice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Dá se prosím nějak přeměřit, kde a jak, jestli blbne či neblbne snímač stavu paliva u palivového čerpadla, aniž by byl nutný zásah ke čerpadlu? Jaký proud by to mělo správně ukazovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.