Publikováno Květen 4, 200817 r Ahoj všem, mám dotaz na maojí RS včera odpoledne začalo něco bouchat na levém předním kole. Ozývá se to vždy jednou při ubrání a následném přidání plynu, nebo pokud jedu po nerovnostech jako kostky atd. Je to stejné ať je stočený volant nebo auto jede rovně. Zkoušel jsem jestli se nehýbe kolo do stran a nebo to není od tlumiče a vypadá to, že tyhle dvě možnosti to nebudou. Mám najeto 60 tisíc a vše na 18-kách i zimáky mám 18ky. Díky za nápady a postřehy.
Květen 7, 200817 r Autor Nikdo nic? Žádný nápad? Tak jdu teda dneska do servisu co mi řeknou a pak napíšu.
Květen 7, 200817 r Autor Tak servis neví. Prej asi kamínek v nápravnici, který vypadl. No to je podle mě blbost, protože i kdyby to mohl být kamínek tak nevypadne při stojícím autě. Stál jsem před barákem a při cestě domů to dělalo a při cestě od domu už ne. Každopádně nemají tady v Chebu na toto žádný způsob jak zjistit vůle v čepech nebo v ložiskách jen zkoušejí rukou hýbat s kolem. Takže mi řekli ať skočím na STK a tam mi řeknou. Tak mám dvojí pocit....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.