the.lukin Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Zdravim lidicky, prosim o pomoc ci radu. Pred mesicem jsem si koupil mou vytouzenou fabii. Jen jsem si pri koupi nevsiml, ze na prave strane jak je predni blatnik tak mi u predniho bocniho narazniku uplne nelicuje v tech spojich. Je o 1cm niz nez ma byt. Nevi nekdo proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 skus ho dat dole a znovu ho nasad PS foto by sa hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) mas ho asi vypadnuty z tych bocnych profilou alebo kociek(niekto tomu tak hovori) Editováno: 8. Květen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Tohle asi normální není, ale jinak nárazník moc na "plechy" nelícuje, má snahu se jakoby směrem od světel vyklánět ven, projevuje se to nejvíce v létě, když na auto svítí sluníčko... Pomohlo by foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Mě to taky nesedí lícuje ale od plechu je to vzdálené u světla asi 0.5cm, v servisu řekli že je normální. Je to celkem dost vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 taky mám tu spáru kapku rozlezlou, ale musím přiznat, že za to může nějaké to najetí na obrubník při kolmém parkování ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 moja mama naburala a trebalo opravovat naraznik a tiez mi to nesedi presne tak ako by malo..ale neriesim ti pretoze ten naraznik som nevymienal iba som ho dal opravit a nalakovat...mne to nesedi moozno 3mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 No ešte sa ti môže stať že vodiaca lišta nie je na faceliftovýá nárazník ale na predfacelift čo bol rozdiel. robí to potom asi 0,5CM rozdiel aj viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.