asu111 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 No chcel by som sa svami podelit so skusenostami a nadsenostou. Po dlhom patrani a otravovani som sa dostal k manikovi ,na ktoreho vam zial cislo nemozem dat,aj tak robi povatsine vo francuzsku. Vadili mi na aute preliaciny co my porobily po aute neohladuplny spoluparkujuci.Preto mam aj strach ked manzelka chce aby som s nou isiel dakde do hypermarketu. Ked na to auto zasvietilo s nejakeho uhla ,tak na kazdych dverach nieco a aj na jednych tri.Nasiel som manika co to za hodinu vsetko povitahoval. Iba chcem povedat ak mate nieco a stve vas to ako mna posurfujte a spravia Vam to.Ja ani neviem kede to bolo tie miesta skratka nenajdete. Len dufam ,ze daky dobrak mi neurobi nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 No chcel by som sa svami podelit so skusenostami a nadsenostou. Po dlhom patrani a otravovani som sa dostal k manikovi ,na ktoreho vam zial cislo nemozem dat,aj tak robi povatsine vo francuzsku. Vadili mi na aute preliaciny co my porobily po aute neohladuplny spoluparkujuci.Preto mam aj strach ked manzelka chce aby som s nou isiel dakde do hypermarketu. Ked na to auto zasvietilo s nejakeho uhla ,tak na kazdych dverach nieco a aj na jednych tri.Nasiel som manika co to za hodinu vsetko povitahoval. Iba chcem povedat ak mate nieco a stve vas to ako mna posurfujte a spravia Vam to.Ja ani neviem kede to bolotie miesta skratka nenajdete. Len dufam ,ze daky dobrak mi neurobi nove No celkom som nepochopil ucel tvojho prispevku. Oznamil si nam, ze si mal preliaciny na aute a dal si si to opravit. - Nepovies kto a kde ti to robil. - Nepovies kolko to stalo - Nepovies akym systemom to robil ci to bolo tepelnym sokom alebo to iba z vnutra vytlacil. - "...chcel by som sa svami podelit so skusenostami..." kde su tie skusenosti? Skratka si nas poinformoval, ze ked mame nieco na aute zle, tak si to mame dat opravit. A kde??? no ved posurfujte a najdete a keby sme to nechapali, tak si to tu pre istotu dal duplicitne 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 (editace) No chcel by som sa svami podelit so skusenostami a nadsenostou. Po dlhom patrani a otravovani som sa dostal k manikovi ,na ktoreho vam zial cislo nemozem dat,aj tak robi povatsine vo francuzsku. Vadili mi na aute preliaciny co my porobily po aute neohladuplny spoluparkujuci.Preto mam aj strach ked manzelka chce aby som s nou isiel dakde do hypermarketu. Ked na to auto zasvietilo s nejakeho uhla ,tak na kazdych dverach nieco a aj na jednych tri.Nasiel som manika co to za hodinu vsetko povitahoval. Iba chcem povedat ak mate nieco a stve vas to ako mna posurfujte a spravia Vam to.Ja ani neviem kede to bolotie miesta skratka nenajdete. Len dufam ,ze daky dobrak mi neurobi nove Tak naco to sem pises !!!!!!!!!!!!!!!! ked nemozes dat cislo na toho manika!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :spam: :ble Editováno: 10. Květen 2008, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 asu111: jedno duplicitní téma smazáno, + uděleno varování jinak pěkný téma o ničem, ale to ať posoudí místní moderátoři a zakročí s tématem dle svého uvážení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Smazal bych to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asu111 Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 No vytahovali to za studena. Bud z vonka lepidlom ,alebo z vnutra takymi pakamy.Nic sa nemuselo rozoberat. Naco mate internet,ked si neviete najst firmy a ludi ktory to robia? Ps: Tie niektore vase temy tiez za moc nestoja. Polovicka ludi tu iba mudruje a o aute nic nevedia.Mozno v krcme pri pive sa dozvie clovek viac ,jak od vas tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asu111 Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak pre tych menej schopnych pouzivat PC napr: http://www.qliniq.cz/ http://www.beule.ewan.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Tak pre tych menej schopnych pouzivat PC napr:http://www.qliniq.cz/ http://www.beule.ewan.sk/ tie odkazy si mal dať do prvého príspevku a chytíš aj pochvalu lol . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 No chcel by som sa svami podelit so skusenostami a nadsenostou. Po dlhom patrani a otravovani som sa dostal k manikovi ,na ktoreho vam zial cislo nemozem dat,aj tak robi povatsine vo francuzsku. Vadili mi na aute preliaciny co my porobily po aute neohladuplny spoluparkujuci.Preto mam aj strach ked manzelka chce aby som s nou isiel dakde do hypermarketu. Ked na to auto zasvietilo s nejakeho uhla ,tak na kazdych dverach nieco a aj na jednych tri.Nasiel som manika co to za hodinu vsetko povitahoval. Iba chcem povedat ak mate nieco a stve vas to ako mna posurfujte a spravia Vam to.Ja ani neviem kede to bolotie miesta skratka nenajdete. Len dufam ,ze daky dobrak mi neurobi nove Sakra tolik zkusenosti sem dlouho nepobral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 To je téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.