mozil Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Ahoj mam broblem skraceně:mam octavku 2004 1.9tdi přestala tahnout jela stěží 120km/h dojel jsem do servisu tam jim to ukazalo že to je vahou vzduchu tak dali novou jelo to OK ale po cca100km to začlo na novo než jsem dojel domu asi 600km tak to přestalo blbnout tak jsem dojel aby kontrolku vymazali ukozovalo to zase na vahu vzduchu jelo to tak to jenom vymazali ale po ujeti asi 30km kontrolka naskakuje pořad dali jinou vahu vzduchu ale nic se nezměnilo zavada naskakuje pořad i když to jezdi normalně nevi někdo proč to naskakuje nebo co to může dělat? diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Ahoj mam broblem skraceně:mam octavku 2004 1.9tdi přestala tahnout jela stěží 120km/h dojel jsem do servisu tam jim to ukazalo že to je vahou vzduchu tak dali novou jelo to OK ale po cca100km to začlo na novo než jsem dojel domu asi 600km tak to přestalo blbnout tak jsem dojel aby kontrolku vymazali ukozovalo to zase na vahu vzduchu jelo to tak to jenom vymazali ale po ujeti asi 30km kontrolka naskakuje pořad dali jinou vahu vzduchu ale nic se nezměnilo zavada naskakuje pořad i když to jezdi normalně nevi někdo proč to naskakuje nebo co to může dělat? diky za radu Zkontrolovat vedení mezi motorovou jednotkou a váhou vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Zkontrolovat vedení mezi motorovou jednotkou a váhou vzduchu Mohla by být v řiti i jednotka motoru - také se mi to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.