Květen 17, 200817 r A jelikož jsem zdatná osoba tak pro ty co nemaj na PC přehrávače videa - práce atd.. http://www.youtube.com/watch?v=09CahiUsdkI Davon: jj dá se to, ale mám to kdyžtak v lepší kvalitě (stále na HDD v REC)
Květen 18, 200817 r A jelikož jsem zdatná osoba tak pro ty co nemaj na PC přehrávače videa - práce atd..http://www.youtube.com/watch?v=09CahiUsdkI Davon: jj dá se to, ale mám to kdyžtak v lepší kvalitě (stále na HDD v REC) Dadáčku, dík Sejis: supéééééééér Mediální hvězda! (ps. ten policista v tom batohu našel "trávu" předpokládám????
Květen 18, 200817 r Petr: našel a neřešil, abys věděl, jak se situace vyvíjí .. Protekce a známosti jsou pěkná sviňárna
Květen 19, 200817 r hele sem se vlezl až dneska a řeknu Vám asi mám telepatii jsem se na ten díl chtěl koukat bo jsem si říkal tam bude určo Sejda a von byl
Květen 20, 200817 r chachá, to jsem se pobavil Dobrý Jiřino. A máš teda ty doklady? Z dědka se nám na stará kolena stala hérečka Na kolik pokusů se to točilo? Jo, a kdy se ten díl natáčel. Zajímalo by mně, jak dlouho dopředu to točí? edit: jinak díky za vložení videa, přečetl jsem si to tu pozdě a minul jsem to o 5 minut. Upraveno Květen 20, 200817 r od TomasB
Květen 20, 200817 r TomášB: a právě pro ty co minuli, ale chcou vidět naší hvězdu je to video A taky by mě zajímalo jak se to točí dopředu,, ale vidím to 3dny? - můj tip - uděláme anketu na typy? PS: dneska se probrala.. ale neslyšel jsem slova to víte.. hospoda
Květen 21, 200817 r a nezabouchla se do našeho dědka? Mohlo by bejt pokračování to by bylo super. Málo kdo trezu totiž dostal hned na "lopatky" A Sejis to měl holt zmáknutý do detailu (zachránci jeou něco jako novodobí rytíři - p.s. A co na to Sejisova manželka???
Květen 21, 200817 r já Vám dám dědka lumpové no pokud Vás zajímají detaily z natačení.tak pár zajímavostí natáčelo se to z velkým předstihem a to 15.3. od 17.hod do 5.hod. na zmíněné Olšanské ulici,která byla po celou dobu uzavřena.zima byla dost velká nejdříve se zkoušelo s kaskaderém a to asi 5 hodin /proto naše přítomnost,kdyby se něco stalo a poté se hrálo / Jak bývá" dobrým zvykem" u filmařů vše se mění během natáčení xykrát nejdříve jsem měl 3 věty,pak dvě a výsledek je možno vidět Nejdříve sanita přijížděla,pak zase odjížděla a na konec bylo rozhodnuto,že tam budeme stát po celou akci a "pracovat" Režisér byl velmi pohodový a vtipný,tak se to dalo a nebyla to taková buzerace,jak bývá obvyklé. Naše práce spočívala celou dobu s Patrikou Solaříkovou /Tereza Jordánová/ a byla velmi příjemná,je to inteligentí holčina,žádná namyšlená hvězdička.Byla u nás v sanitě 4 hodiny a tak se povídalo o všem.Důvod její seriálové nehody je prozaický,děla svou vlastní maturitu a tak potřebovala více času
Květen 21, 200817 r to by bylo super. Málo kdo trezu totiž dostal hned na "lopatky" A Sejis to měl holt zmáknutý do detailu (zachránci jeou něco jako novodobí rytíři - p.s. A co na to Sejisova manželka??? moje manželka tam byla též a tak ..........nic
Květen 21, 200817 r Hned mě bylo jasný, že to má kvůli matuře.. Kua už bych se taky mohl začít učit Koho to chytlo natolik, že sleduje Ulicu nadále ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.