Davon Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Dadacek - super, je to celkem koukatelne. Sejido, supeeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 A jelikož jsem zdatná osoba tak pro ty co nemaj na PC přehrávače videa - práce atd.. http://www.youtube.com/watch?v=09CahiUsdkI Davon: jj dá se to, ale mám to kdyžtak v lepší kvalitě (stále na HDD v REC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 A jelikož jsem zdatná osoba tak pro ty co nemaj na PC přehrávače videa - práce atd..http://www.youtube.com/watch?v=09CahiUsdkI Davon: jj dá se to, ale mám to kdyžtak v lepší kvalitě (stále na HDD v REC) Dadáčku, dík Sejis: supéééééééér Mediální hvězda! (ps. ten policista v tom batohu našel "trávu" předpokládám???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Petr: našel a neřešil, abys věděl, jak se situace vyvíjí .. Protekce a známosti jsou pěkná sviňárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 klucí dík a dadáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Hustyyyy...Veta,co z tebe udelala hvezdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Hustyyyy...Veta,co z tebe udelala hvezdu.. tu větu asi uslyším často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 To mi muze byt uplne jasny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 hele sem se vlezl až dneska a řeknu Vám asi mám telepatii jsem se na ten díl chtěl koukat bo jsem si říkal tam bude určo Sejda a von byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Hotová movie star, kde se dávaj autogramy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 klucí dík a dadáčku To tě jako teď budeme opěvovat nebo co dědku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Palo: no jistě, dyt si to zaslouží Kde se stojí řada na ty autogramy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 To tě jako teď budeme opěvovat nebo co dědku? a ty nosit na rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) chachá, to jsem se pobavil Dobrý Jiřino. A máš teda ty doklady? Z dědka se nám na stará kolena stala hérečka Na kolik pokusů se to točilo? Jo, a kdy se ten díl natáčel. Zajímalo by mně, jak dlouho dopředu to točí? edit: jinak díky za vložení videa, přečetl jsem si to tu pozdě a minul jsem to o 5 minut. Editováno: 20. Květen 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 TomášB: a právě pro ty co minuli, ale chcou vidět naší hvězdu je to video A taky by mě zajímalo jak se to točí dopředu,, ale vidím to 3dny? - můj tip - uděláme anketu na typy? PS: dneska se probrala.. ale neslyšel jsem slova to víte.. hospoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 a nezabouchla se do našeho dědka? Mohlo by bejt pokračování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 PS: dneska se probrala.. ale neslyšel jsem slova to víte.. hospoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 a nezabouchla se do našeho dědka? Mohlo by bejt pokračování to by bylo super. Málo kdo trezu totiž dostal hned na "lopatky" A Sejis to měl holt zmáknutý do detailu (zachránci jeou něco jako novodobí rytíři - p.s. A co na to Sejisova manželka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 já Vám dám dědka lumpové no pokud Vás zajímají detaily z natačení.tak pár zajímavostí natáčelo se to z velkým předstihem a to 15.3. od 17.hod do 5.hod. na zmíněné Olšanské ulici,která byla po celou dobu uzavřena.zima byla dost velká nejdříve se zkoušelo s kaskaderém a to asi 5 hodin /proto naše přítomnost,kdyby se něco stalo a poté se hrálo / Jak bývá" dobrým zvykem" u filmařů vše se mění během natáčení xykrát nejdříve jsem měl 3 věty,pak dvě a výsledek je možno vidět Nejdříve sanita přijížděla,pak zase odjížděla a na konec bylo rozhodnuto,že tam budeme stát po celou akci a "pracovat" Režisér byl velmi pohodový a vtipný,tak se to dalo a nebyla to taková buzerace,jak bývá obvyklé. Naše práce spočívala celou dobu s Patrikou Solaříkovou /Tereza Jordánová/ a byla velmi příjemná,je to inteligentí holčina,žádná namyšlená hvězdička.Byla u nás v sanitě 4 hodiny a tak se povídalo o všem.Důvod její seriálové nehody je prozaický,děla svou vlastní maturitu a tak potřebovala více času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 to by bylo super. Málo kdo trezu totiž dostal hned na "lopatky" A Sejis to měl holt zmáknutý do detailu (zachránci jeou něco jako novodobí rytíři - p.s. A co na to Sejisova manželka??? moje manželka tam byla též a tak ..........nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 moje manželka tam byla též a tak ..........nic JJ, ženu jsme viděl též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 JJ, ženu jsme viděl též já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Hned mě bylo jasný, že to má kvůli matuře.. Kua už bych se taky mohl začít učit Koho to chytlo natolik, že sleduje Ulicu nadále ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 já taky kecas!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 kecas!!! bohužel nekecám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.