Publikováno Květen 17, 200817 r Nepoznate niekdo tuto zelenu octu ? chcel by som vidiet viac foto toho audia co ma. dakujem vam
Květen 17, 200817 r Nepoznate niekdo tuto zelenu octu ? chcel by som vidiet viac foto toho audia co ma. dakujem vam Napiš CMF ta ho zná osobně
Květen 18, 200817 r Nepoznate niekdo tuto zelenu octu ? chcel by som vidiet viac foto toho audia co ma. dakujem vam čau.trošku odbočím ale podarilo sa Ti zapísať tie 17-ky??
Květen 18, 200817 r Autor čau.trošku odbočím ale podarilo sa Ti zapísať tie 17-ky?? Nazdar laci no jasne dik podarilo sa, mam uz zapisane 17" konecne,inac dakujem moc laci za ten prefoteny tech.
Květen 18, 200817 r Autor Napiš CMF ta ho zná osobně nazdar to CMF to je nick alebo co ? asi mi to nejak nezapina
Květen 18, 200817 r anebo Tuning Club Břeclav, je to jejich člen, ta Octa byla na Renocaru Upraveno Květen 18, 200817 r od reddy
Květen 18, 200817 r Autor anebo Tuning Club Břeclav, je to jejich člen, ta Octa byla na Renocaru ahaaa jasnee dik
Květen 18, 200817 r Nazdar laci no jasne dik podarilo sa, mam uz zapisane 17" konecne,inac dakujem moc laci za ten prefoteny tech. super to ma teší,rád pomôžem .
Květen 18, 200817 r nazdar to CMF to je nick alebo co ? asi mi to nejak nezapina je to baba z Brna-Cary mary...(CMF). Upraveno Květen 18, 200817 r od Laci L&K
Červenec 14, 200817 r Autor Ja jsem CMF Copak potrebujes? S tim chlapem se znam nazdaar chcel som sa iba opitat ako hra ta hudba co ma v kufri, to ma strasne zaujma lebo ked nie je uzavrety kufor tak som pocul ze to nieje bohvieco, dakujem za odpoved
Červenec 16, 200817 r ties sa pridavam k otazke, lebo chcem do combika dat namiesto rolety take polovicne plato aby nezaberalo moc miesta a donho niake repra napr JBL GT5-963 len mam strach ze ked nebude oddeleny priestor pod a nad reprakom ze to nebude hrat dobre. Vie niekto poradit v tomto smere?
Červenec 17, 200817 r Davam za pravdu - pokud neoddelis prostor nad a pod, dobre to hrat nebude ... basovat to nebude skoro vubec a hodne brzy bude prichazet zkresleni. Jedina moznost je udelat pod reproduktory male ozvucnice
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.