Leoš Lyčka Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Dnes jsem si dodělal u své Ambiente osvětlení nástupního prostoru-respektive pouze montáž a ztroskotal jem u vlastního napojení Vím,že to má být napojeno na vnitřní osvětlení ,ale nevím kde (na kterou svorkovnici kde je umístěná , který pin atd)mohl by mi někdo poradit , ale pokud možno detailně TAK NĚJAK PRO LAIKA DEKUJI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) pokud si měnil celé zrcátko s osvětlením nástupního prostoru, je potřeba "jen" nakódovat RJ dveří Editováno: 18. Květen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš Lyčka Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Zrcátka jsou původní vyměnil jsem pouze díl s ledkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 musíš natáhnout drát do konektoru zrcátka ve dveřích = sundat tapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš Lyčka Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 musíš natáhnout drát do konektoru zrcátka ve dveřích = sundat tapec Samozřejmě to jsem udělal ale kde stím drátem? a jsem jej provizorně napojin na vnitřní lampičku ve dveřích tak mi to svítí kdyxž jsou otevřené ale není to ono. místo žárove mám ledky je to prostě nádhera jen ta funkčnost -to není to pravé !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš Lyčka Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Samozřejmě to jsem udělal ale kde stím drátem? a jsem jej provizorně napojin na vnitřní lampičku ve dveřích tak mi to svítí kdyxž jsou otevřené ale není to ono. místo žárove mám ledky je to prostě nádhera jen ta funkčnost -to není to pravé !!!!! Jo a ještě musím podotknout ty ledky které mi prodal SUPERFLATTY ty nemaj chybu já mam otce(automechanik))kterému je 86let a když jsem předvedel jak svítí tak s toho byl na větvi je to nádhera ješte jednou Robertwe díky moc opravdu super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš Lyčka Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Takže vše funguje dnes jsem byl v servisu a na VASU mně to naprogramovali - svítí. Chtel bych poděkovat za za rady které jsem dostal hlevně od Rolbaře protože kdyby mi neřekl že je to o programu tak bych do dnes bádal kde připojit a podobně ještě jednou díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 tak hlavně, že to maká, jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.