Publikováno Květen 18, 200817 r mam N73,rad bych do ni dostal a zprovoznil nejaky takovy kecatko ten prvni problem se podaril vyresit bez problemu,je to nainstalovano ale rozchodit se to nedari,ucet zadan,heslo taky,ale zbytek nevim jak a co tam natukat ,ta anglictina mi fatk nejde /i kdyz to melo byt v cestine zkusil jsem pres GPRS pripojit se to zkousi ale pak to hodi nejakou chybu jinak pripojeni funguje,miny opera vali bez problemu nevim co s tim ale rad bych to nejak naucil povidat jestli vite tak zkuste poradit predem diky
Květen 18, 200817 r MI na NOkii 6280 valí OK a je i v ČJ Jakou chybovou hlášku ti to hází? Každý to číslo má totiž svůj význam podle kterýho se dá najít chyba.
Květen 18, 200817 r Autor disconnect channel packet could not be parsed /krizek 135,1/ kdyz to pujde napis odkud jsi stahoval to cesky to moje taky melo tak byt ale jaksi se nepovedlo
Květen 18, 200817 r Skus toto: # 135 - Disconnect channel packet could not be parsed * V nastavení aktivujte položku "safe login". Od verze 0.5 by to měl mít Jimm aktivované automaticky. Jinak ke stažení v čj by mělo být - přímo ze zdroje: http://www.jimm.org/webdownload/download.p...e=nk&lng=en
Květen 18, 200817 r Podívej se do nastavení: možnosti síť jméno:login.icq.com port:5190 typ spojení: socket vlastnosti spojení zadej:bezpečné připojení a stínové připojení mám to na N73 a T-mobile a funguje ale někdy jsou problémy s připojením, nastavoval jsem to podle těchto stránek http://www.sakulpol.com/index.php?id=24&am...obilu-nastaveni
Květen 18, 200817 r Jo jěště v přístupových bodech při připojení musím zadat t-mobile internet (ne GPRS ani WAP)
Květen 18, 200817 r Nevím co přesně myslíš (druh) hlevně dávej bach na ten Wap ten je 10x dražší ,normálně mě stojí 1kB 0,07kč s DPH
Květen 18, 200817 r Pro upřesnění jak píše ALF, připojuješ se přes GPRS, ale hlavně přes to T Mobile internet (já to mám jako TMO VPN) je to pak 10x levnější jak klasika GPRS wap. NOrm GPRS by tě stálo 0,7 Kč/kB a to VPN je za 0,07 Kč/kB (defakto se to používá i pro připojení NB k netu přes mobil - pokud nemáš nějaký non stop tarif, pokud máš - seš za vodou..) PS: není zač
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.