Přejít na obsah

icq do telefonu

zdsamct

Doporučené příspěvky

mam N73,rad bych do ni dostal a zprovoznil nejaky takovy kecatko

ten prvni problem se podaril vyresit bez problemu,je to nainstalovano

ale rozchodit se to nedari,ucet zadan,heslo taky,ale zbytek nevim jak a co tam natukat ,ta anglictina mi fatk nejde /i kdyz to melo byt v cestine

zkusil jsem pres GPRS

pripojit se to zkousi ale pak to hodi nejakou chybu

jinak pripojeni funguje,miny opera vali bez problemu

nevim co s tim ale rad bych to nejak naucil povidat

jestli vite tak zkuste poradit

predem diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podívej se do nastavení: možnosti síť jméno:login.icq.com port:5190 typ spojení: socket vlastnosti spojení zadej:bezpečné připojení a stínové připojení mám to na N73 a T-mobile a funguje ale někdy jsou problémy s připojením, nastavoval jsem to podle těchto stránek http://www.sakulpol.com/index.php?id=24&am...obilu-nastaveni

Odkaz ke komentáři

Pro upřesnění jak píše ALF, připojuješ se přes GPRS, ale hlavně přes to T Mobile internet (já to mám jako TMO VPN) je to pak 10x levnější jak klasika GPRS wap.

NOrm GPRS by tě stálo 0,7 Kč/kB a to VPN je za 0,07 Kč/kB (defakto se to používá i pro připojení NB k netu přes mobil - pokud nemáš nějaký non stop tarif, pokud máš - seš za vodou..)

PS: není zač :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...