zdsamct Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 mam N73,rad bych do ni dostal a zprovoznil nejaky takovy kecatko ten prvni problem se podaril vyresit bez problemu,je to nainstalovano ale rozchodit se to nedari,ucet zadan,heslo taky,ale zbytek nevim jak a co tam natukat ,ta anglictina mi fatk nejde /i kdyz to melo byt v cestine zkusil jsem pres GPRS pripojit se to zkousi ale pak to hodi nejakou chybu jinak pripojeni funguje,miny opera vali bez problemu nevim co s tim ale rad bych to nejak naucil povidat jestli vite tak zkuste poradit predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 MI na NOkii 6280 valí OK a je i v ČJ Jakou chybovou hlášku ti to hází? Každý to číslo má totiž svůj význam podle kterýho se dá najít chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 disconnect channel packet could not be parsed /krizek 135,1/ kdyz to pujde napis odkud jsi stahoval to cesky to moje taky melo tak byt ale jaksi se nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Skus toto: # 135 - Disconnect channel packet could not be parsed * V nastavení aktivujte položku "safe login". Od verze 0.5 by to měl mít Jimm aktivované automaticky. Jinak ke stažení v čj by mělo být - přímo ze zdroje: http://www.jimm.org/webdownload/download.p...e=nk&lng=en Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Podívej se do nastavení: možnosti síť jméno:login.icq.com port:5190 typ spojení: socket vlastnosti spojení zadej:bezpečné připojení a stínové připojení mám to na N73 a T-mobile a funguje ale někdy jsou problémy s připojením, nastavoval jsem to podle těchto stránek http://www.sakulpol.com/index.php?id=24&am...obilu-nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Jo jěště v přístupových bodech při připojení musím zadat t-mobile internet (ne GPRS ani WAP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 tak dekuju moc,uz to vali snad tak jak ma pres co to mas pripojeny /druh / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Nevím co přesně myslíš (druh) hlevně dávej bach na ten Wap ten je 10x dražší ,normálně mě stojí 1kB 0,07kč s DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 takze gprs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 (editace) diky moc panove Editováno: 18. Květen 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Pro upřesnění jak píše ALF, připojuješ se přes GPRS, ale hlavně přes to T Mobile internet (já to mám jako TMO VPN) je to pak 10x levnější jak klasika GPRS wap. NOrm GPRS by tě stálo 0,7 Kč/kB a to VPN je za 0,07 Kč/kB (defakto se to používá i pro připojení NB k netu přes mobil - pokud nemáš nějaký non stop tarif, pokud máš - seš za vodou..) PS: není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.