Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Palo: tak o tom už uvažujou delší čas-to neni ni nového kamaráde můj krásnej! :)

ono to už je na papíře, čeká to na velkomožné pány, aby to posvětili

Vloženo

Upozornění pro všechny, kteří jezdí po pražské Jižní spojce !!!!! Opět se začalo měřit v úseku Jižní spojka 4, Krč – 5.května. Informační cedule - Začátek měření je na začátku prvního úseku Jižní spojka 1 - u Vrbovy ul., směr Krč a na každém nájezdu na Jižní spojku. Cedule konec měření je až na konci třetího úseku Jižní spojka 2 - úsek 5.května - Chodovská. Takže nohu z plynu a 80 km/hod na tachometru ;)

Přidávám situační plánky všech tří úseků ;)

post-60-1238872349_thumb.png post-60-1238872370_thumb.png post-60-1238872392_thumb.png

Vloženo
A ještě bacha jak je ten měřený úsek na 5.května do centra...dřív tam byla 80...a teď je tam jen 70!!!tak bacha na to...

kdy tam dali 70km/h???? to bylo jen po dobu toho omezení ne??? zítra tam jedu, schválně kouknu :feve:

Vloženo

Vcera sem tam jel a 70ku jsem nejak nepostrehnul, tak snad tam vazne neni :) Ale ty znacky o mereni rychlosti jsou vazne trochu psycho, obzvlast na tehle mistech, taky za ukoncenim okamzite kazdej priklada pod kotel

Vloženo

No značky tam nejsou jen dočasně..myslím že tam jsou trvale...tak to schválně okoukněte..taky jsem čučel když jsem tam jel poprvé a viděl jsme tam tu 70, tak jsem přemýšlel jestli je tam nově..

Vloženo (editace)

tak je tam, opravdu tam 70km/h je, ale je to blbě umístěno, je to na ceduli, která je umístěna za sjezdem z 5.května na Jižní spojku a před nájezdem z Jižní spojky na 5.května (od Jižní spojky cedule 70km/h není!!!) , to znamená, že ten kdo jede jako já z Jižní spojky, tak o té 70km/h nemůže vědět, já jel dnes od Chodova úmyslně jsem tam kroužil jako orel a tohle jsem vypozoroval, leda že jsem slepej a a ceduli od Jižní spojky přehlédl

Editováno: , autor: Palo
Vloženo

Aha, tak to to vysvetluje, to kluci nejak nedomysleli :) Ja jel taky prave od Sterbohol... mi bylo divny, ze bych si nevsim. Tak doufam, ze tech 85km/h dle tacha bylo jeste v toleranci :)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Taky schvaluji, jepší než se schovávat za bukem. Navíc tihle pokutují opravdové piráty a né někoho kdo se zapomene podívat na tacho a překročí rychlost.

Třeba na dálnici chytají asi nad 160Km/hod. říkali v tv.

Vloženo

Kdyby takhle lovili každou noc a den a možná trochu přitlačili na těch pokutách, tak nemusí myslím žádné limity na benzín řešit, prt. ta auta si na sebe musí vydělat za měsíc...

Vloženo

Podle mě když ti přijde za měsíc fotka.

Tak se nepoučíš řekneš si svině na rovným mě určo změřili hazly.

Za to, když tě dožene takovéto auto a pak si z tebo Poliš pokecá tak budeš mít v gatích a budeš si to pamatovat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...