Přejít na obsah

POLICIE ČR, Městské a obecní policie

Romariooo

Doporučené příspěvky

mysli si co chceš... zas taková kunda nejsem abych si ještě prošlápnul brzdu, ale pokud pojedeš či se ke mě budeš blížit třeba i 180 km/h to je mi fuck tvoje body, tvoje peníze! nebudeš blikaz a lepit se mi na prdel pak nemám důvod tě nepustit, ale pokud se mi budeš lepit na prdel a blikat a troubit jako když přijíždí cirkus tak to i taková kunda budu a tu brzdu si prošlápnu. Já to nesnáším!!!

A já nesnáším takové kundy jako si ty. Proč uhnout když můžu? Přece jsem čeká ješitná kunda a mně nikdo předjíždět nebude. To že jednou někdo poveze dítě do špitálu nebo nastane podobná situace a půjde o vteřiny nic neřeší. Přece na mne troubí a bliká, tak proč uhýbat :doh To je myšlení. :wallbash:

Já když frčím po D1 a to klidně sám nikde nikdo(jezdím okolo 150), tak také jedu v levém pruhu, není rozbitý, ale když mne někdo dojíždí a já mohu, tak ihned dělám místo. Proč někoho provokovat, proč si dělat mezi lidmi zlou krev? Protože jsme pojebaní češi. Fuj hamba nám.

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

včera jsem tam jel a na obou úsecích je za kamerama cedule konec měřenýho úseku takže mají pánové smůlu.

Jinak po spojce jezdím 80 opravdu jen mezi kamerama. Jezdím ji denně a kolem 90 - 95 km/h a 80 tam fakt jezdit nebudu, myslete si co chcete

Prosím tě, když jedeš normálně, nevyvádíš píčoviny a frčíš třeba i o 30km/h více, tak si jeď. Není důvod tě odsuzovat, ale ke všemu chce použít rozum a né trucovat a bejčit se. To je hrozná vlastnost českého národa, dělat si naschvály

Odkaz ke komentáři

Prosím tě, když jedeš normálně, nevyvádíš píčoviny a frčíš třeba i o 30km/h více, tak si jeď. Není důvod tě odsuzovat, ale ke všemu chce použít rozum a né trucovat a bejčit se. To je hrozná vlastnost českého národa, dělat si naschvály

Moc dobře víš, že pár mravokárců se najde, stačí přečíst pár příspěvků výše

Odkaz ke komentáři

A já nesnáším takové kundy jako si ty. Proč uhnout když můžu? Přece jsem čeká ješitná kunda a mně nikdo předjíždět nebude. To že jednou někdo poveze dítě do špitálu nebo nastane podobná situace a půjde o vteřiny nic neřeší. Přece na mne troubí a bliká, tak proč uhýbat :doh To je myšlení. :wallbash:

Já když frčím po D1 a to klidně sám nikde nikdo(jezdím okolo 150), tak také jedu v levém pruhu, není rozbitý, ale když mne někdo dojíždí a já mohu, tak ihned dělám místo. Proč někoho provokovat, proč si dělat mezi lidmi zlou krev? Protože jsme pojebaní češi. Fuj hamba nám.

ČTI POŘÁDNĚ, JÁ NEHODLÁM SE V AUTĚ ZABÍT NEBO SE HONIT PO DÁLNICI TAKOVEJ KOKOT NEJSEM! mysli si co chceš... zas taková kunda nejsem abych si ještě prošlápnul brzdu, ale pokud pojedeš či se ke mě budeš blížit třeba i 180 km/h to je mi icon_321.gif tvoje body, tvoje peníze! nebudeš-li blikat a lepit se mi na prdel pak nemám důvod tě nepustit, ale pokud se mi budeš lepit na prdel a blikat a troubit jako když přijíždí cirkus tak to i taková kunda budu a tu brzdu si prošlápnu. Já to nesnáším!!! pochopitelně je něco jiného jet těmi místy kolem půlnoci, jet tam kolem páté hodiny jezdit tam v poledne vždy je ta hustota provozu jiná... když je v tom úseku od sjezdu 80 tak tamza pného provozu nepojedu 95 a to je právě ta debilní vlastnost Čechů mi se to nikdy nenaučíme... a bohužel to pak podle toho také vipadá!! já osobně bych bral aby policie si vybírala náhodně místa kde bude měřit bez upozornění a vybírat dávat pokuty a tvrdé.. k čemu to je když ty místa jsou označená to umí každej přibrzdit v tu danou chvíli.... jenže prostě některejm lidem se to dá jen těžce vysvětlit když ani neumí číst co je tu napsáno! viď?

Odkaz ke komentáři

VĚŘTE ŽE NIKOMU Z VÁS BYCH NEPŘÁL VIDĚT, A BÝT U KAMARÁDA KTERÝ VÁM UMÍRÁ PŘED OČIMA PO NEHODĚ KTEROU JSTE NEZAVINILI ŠLO O ZLOMKY VTEŘIN. TEN ŘIDIČ DRUHEJ CO ZA TO MOCH TAM MUSEL BÝT HOLD PRVNÍ POSPÍCHAL!NIKOMU Z VÁS BYCH TO NEPŘÁL. TEĎ Z KAŽDÝM NASTUPOVÁNÍM DO AUTA MÁM STRACH,ALE NASTOUPÍM A JEDU PROTOŽE MUSÍM DO PRÁCE A NA DALŠÍ AKCE... RUKU NA SRDCE KOLIKRÁT ZA DEN KAŽDÝ Z VÁS TROUBÍ A NADÁVÁ ZAVOLANTEM. KOLIKRÁT SE DIVÍTE CO TO TEN ŘIDIČ PŘED VÁMA UDĚLAL CO???

Odkaz ke komentáři

sorry, ale už jen z toho důvodu co jsi teď napsal nebudu žádnou cervenou Fabku poštět... je tam 80 tak nechápu proč bys tam měl jezdit jako prase lol. Pak to tak vypadá na těch silnicích

a co ti je po tom kolik jede? starej se o svoji rychlost a uhni tak jak máš

Odkaz ke komentáři

VĚŘTE ŽE NIKOMU Z VÁS BYCH NEPŘÁL VIDĚT, A BÝT U KAMARÁDA KTERÝ VÁM UMÍRÁ PŘED OČIMA PO NEHODĚ KTEROU JSTE NEZAVINILI ŠLO O ZLOMKY VTEŘIN. TEN ŘIDIČ DRUHEJ CO ZA TO MOCH TAM MUSEL BÝT HOLD PRVNÍ POSPÍCHAL!NIKOMU Z VÁS BYCH TO NEPŘÁL. TEĎ Z KAŽDÝM NASTUPOVÁNÍM DO AUTA MÁM STRACH,ALE NASTOUPÍM A JEDU PROTOŽE MUSÍM DO PRÁCE A NA DALŠÍ AKCE... RUKU NA SRDCE KOLIKRÁT ZA DEN KAŽDÝ Z VÁS TROUBÍ A NADÁVÁ ZAVOLANTEM. KOLIKRÁT SE DIVÍTE CO TO TEN ŘIDIČ PŘED VÁMA UDĚLAL CO???

byl jsem u vícero vážných nehod, i smrtelných, pomáhal se záchranou a problém teda psychycký rozhodně nemám. Ale jestli takhle brzdíš provoz, tak počítej taky s tím, že jednou kápneš na někoho, kdo ti rozbije ciferník. Na jednoho podobného jsem si už takhle jednou posvítil. Rychle se zamknul v autě a sral strachy co mu udělám...

Ještě jednou, TY NEJSI OD TOHO, ABY JSI USMĚRŇOVAL DOPRAVU!!! :aggressive:

Odkaz ke komentáři

mě to štve já mám v tom autě zrcátka tak vím co se za mnou děje takže auto blížící se ke mě vidím nemusí na mě blikat a troubit jak blb JÁ HO PROSTĚ VIDÍM! A CO MÁM DĚLAT KDYŽ MÁM VEDLE SEBE AUTA KAM MU MÁM UHNOUT?? TAK PROSTĚ MUSÍ POČKAT NEŽ TO BUDE MOŽNÉ SE ZAŘADIT.... TO MĚ NA TOM ŠTVE....

Odkaz ke komentáři

Palo: reaguješ zbytečně drsně a zle! Nechápu proč?

Protože pán něco nesnáší a bude dělat naschvály, proto. Jsem zastáncem upřímné a tvrdé řeči, vše je jasné co si myslím. Jsem takový a jiný nebudu. Ty slova použil on první, já jen reprodukoval proti němu a to proto, aby se zamyslel nad tím co napsal: Něco nesnáším, proto neuhnu. Prostě čech. Ale jak psal TomasB, i to se mu může stát, že ho z toho auta někdo vytáhne. Netvrdím, že to udělám já, ale stát se mu to může. I když to mu zase nepřeji, to ne. Jsem uřvaný, upřímný, sprostý, možná hulvát, ale nejsem nepřející

Odkaz ke komentáři

mě to štve já mám v tom autě zrcátka tak vím co se za mnou děje takže auto blížící se ke mě vidím nemusí na mě blikat a troubit jak blb JÁ HO PROSTĚ VIDÍM! A CO MÁM DĚLAT KDYŽ MÁM VEDLE SEBE AUTA KAM MU MÁM UHNOUT?? TAK PROSTĚ MUSÍ POČKAT NEŽ TO BUDE MOŽNÉ SE ZAŘADIT.... TO MĚ NA TOM ŠTVE....

Nedělej si alibi, ty jsi psal, že ho naschvál vydusíš a nenecháš ho předjet. Nepsal si o tom, že tam nemáš kde uhnout. Je mi jako snad všem zde jasné, že když jedeš defacto v "koloně" neboli ve dvou či více souběžných pruzích, které jsou plné aut, tak tě nebudu osočovat, že neuhneš, to je OK. Tomu rozumím, ale ty si psal, že ho tam úmyslně podusíš. Přečti s ito po sobě a potom se obhajuj

Odkaz ke komentáři

některé brány, které mají kamery prý kontrolují nalepené dálniční známky...

pentadius: když jedu třeba směrem na Hradec... Ten dlouhý úsek až ke sjezdu na Hradeckou tam je 80 jedu v tom rychlejším 80 a prostě ty za mnou nepouštím seru na ně :smich:

Tady máš jeden důkaz

Odkaz ke komentáři

Dobře řeknu to takhle.... jedu v rychlém pruhu na dálnici 130 - 150 také nejezdím předpisově, ale jedu vidím ve zpětném zrcádku v jednom případě auto které mě dojíždí přejedu do pravého ať jede ve druhém případě sráče s nabušeným autem jak se mi nalepí na prdel a bliká dálkovejma.. to prostě néé stáhnu to na 130 a chvíli ho podusim.. také jsem pospíchal ano ale udělal jsem to tak že už kilometr před ním jsem ho probliknul a pustil mě... máš pravdu i ty Romariooo, stát se může cokoli a každý z nás si tu situaci musí rozebrat sám :palec2:

Tady je nejlepší důkaz o sráči s nabušeným autem a to že ještě ubereš a podusíš ho

Odkaz ke komentáři

:smich: AŤ MĚ VYTÁHNOU.... NENÍ PROBLÉM!!!! JESTLI SE TAKOVEJ NĚJAKEJ UBOŽÁK NAJDE :smich: K TOMUHLE UŽ TADY NEMÁM CO ŘÍCT AŤ SI TOHLE PŘEBERE KAŽDEJ JAK CHCE!!!!! :prc:

No nejsem žádný kilometrový mistr světa, ale jezdím, řídím, živím se tím a vidím co se na silnicích a křižovatkách děje a i tohle jsem už viděl, jak jeden tahá z auta druhého a ručně mu vysvětluje co s io jeho stylu jízdy myslí. Ale jak jsem psal výše, to ti nepřeji, takový zase nejsem

Odkaz ke komentáři

To Romariooo: kdy já půjdu chrápat je moje věc ;):p a za svými názory si stojím. Chovám se jako člověk a stále to beru jako otevřenou diskuzi nad nějakým tématem, které perníkář vidí jinak než li já. Já s tím nemám problém. proč si to nemůžeme vyříkat veřejně, alespoň každej vidí, že se každej na něco dívá jinak. Třeba na konec z toho vyjde nějaký kompromis, kde se jeden druhému omluvíme a nebo ne. Myslím, že to je jen dobře, když si něco vyříkáme na tvrdo

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...